Sari la conținut

Liebherr

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Liebherr

  1. Vad aici o grămada de comentari si am zis sa vin cu un feedback dupa vizita de ieri sa fac putina lumina in sat. Dupa mai multe încercari reușim sa ne sincronizăm ajuns sus am parte de o primire calda din partea domnișoarei mai mult de atat imi spune ca ii pare rau ca nu m-a putu primi cand am sunat pt ca era ocupată . O rog sa imi arate unde este baia ma conduce primesc un prosop fac un dus dupa care trecem in dormitor unde incepe acțiunea ON  bestial executat fara graba trecem la NP schimbam 2-3 poziti fara comentari domnișoara chiar te face sa te simti bine gemete atingeri etc ce mai încoace incolo se implica maxim parerea mea . Dupa un final glorios mai stam cateva minute la povesti imi iau la revedere de la Casandra si plec . Nu m-am simțit grăbit, deloc  nu a vb la tel scris mesaje etc . Pozele reale, fata super îngrijită si simțită . 

    Nu inteleg cand apare o fata Ok in orasi numai comentari ,pretenti etc este simpla treaba fata a spus care sunt condițiile si pretul cine vrea merge cine nu sa mearga la toate circurile cu poze false care sunt in orasi .  

  2. Dupa mult timp in Alba Iulia gasesc un anunt de Masaj Erotic ma uit la poze mi-au facut cu ochiu, nu mai stau mult pe ganduri si sun mi se prezinta oferta dupa care stabilim ora la care trebuie sa ajung cum sunt punctual de obicei in situatile astea ajung la locatie undeva langa fostul BCR in curte la fostul Foricon sunat la interfon ajung in fata usi ma intampina 2 domnisoare imbracate foarte sexi tocuri lenjerie parfumate machiate asa cum ar trebui sa fie toate fetele parerea mea fac  cunostinta Andra si colega ei Raluca  mult mai frumoase decat in poze parerea mea . Ma invita in dormitor sar din haine repede ma intind pe pat si incepe actiunea fetele incep sa imi faca un masaj se implica atingeri sarutari etc dupa ceva timp incep sa se sarute pe bune FK sustinut in timp ce continuau sa ma atinga nu mai dureaza mult si incep cu un oral super incitant gemete atingeri intre cele doua protagoniste ce mai eram intrun film porno in tot acest timp nu au uitat de mine mangaieri atingeri tot tacamul intre timp Andra a avut un orgasm spectaculos dupa care incep sa se ocupe de mine sarutari atingeri din ambele parti se urca fetele pe mine iau soldatelu in primire cand una cand cealalta Andra era cu funduletul spre mine priveliste bestiala nu mai dureaza mult timp si soldatelu isi da duhu intr-un mare fel . Treaba rezolvata intru la un dus dupa care mai stam la o tigara si plec dor to dor aprox 1 ora cadou 300 lei din punctul meu de vedere merita toti bani se implica sunt foarte comunicative si se implica te fac sa te simti foarte bine. 

  3. Mare atentie la Vanesa  0737536421 sau alte 2-3 anunțuri cate are  ADRESA UNDE PRESTEAZĂ Bld Mihai Viteazu nr 1 in careul din spatele blocului turn la parter . Ma invitat la dus iar in timp ce eram la dus cu ea peștișoru ei mi-a furat din buzunar suma de 1200 lei am observat dupa ce am iesit afara si mi-am numărat bani din buzunar si am observat lipsa dupa care am stat un pic la geam i-am vazut pe amandoi in bucatarie dupa care am sunat inapoi i-am spus ca daca nu imi da bani sun la politie a dat un pic din stanga in dreapta dupa care mi-a restitui suma chipurile ca nu vrea probleme 

    • Like 2
×
×
  • Creează nouă...