Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

vulpoiule

Membru Banat
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 Reputatie Excelenta

About vulpoiule

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

355 profile views
 1. nu sa o punem de o bataie dar ma gandeam sa schimbam putin subiectul deviind putin de la politica si curvele tepare si pline de boli. o vorba din popor spune in felul urmator: fiecare nas isi are nasul. este careva pe forum caruia nu ii este frica de ceva/cineva anume? fiindca am deschis acest topic voi incepe prin a spune ca am frica/anxietate fata de unele persoane care ma vegheaza din umbra. cu toate ca ma simt nevinovat si nedreptatit de catre viata si sistem incerc sa fiu cat mai impaciuitor si sa imi vad linistit de viata asta care imi pune obstacole la fiecare pas pe care il f
 2. cu ceva vreme in urma mi se spunea 'cainele turbat' 😂
 3. gallo spune ca o sa imi iau bataie daca acest lucru se va intampla cica voi reveni cu picioarele pe pamant..dar io n-am facut nimic rau nimanui sa imi iau cafteala.. in plus nu stiu cine e gallo asta care tot ma injura si minuseaza de cand m-am inscris pe forum..
 4. de ce sa imi iau bataie ? am facut ceva gresit..nu..
 5. pun io mana pe tine..am ac de cojocu tau..stai far' de grija..
 6. sabina, fa-mi si mie te rog io o poezie.. kiss
 7. nu fi obraznic oly..ca acum dau comanda la taxi in baneasa.. :))
×
×
 • Create New...