Sari la conținut

sexpebune37

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sexpebune37

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Hunedoara

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sexpebune37's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

15

Reputație

  1. Bună Sașha cum dau si eu de tine ?pe watzap nu răspunzi .
  2. cum areti aici si la ce pozitie este maș înfructa din pasarica ta exact în pozitia asta ,mă înebunesti 👅👅👅👄👄👄
  3. buna ziua frumoasă fată ,ce tear face să vi și la deva ,sunt sigur că dăca vi si la Deva vei avea succes pentru ca ai servici bune si pret ok nu mai punem faptul ca ai un corp super te asteptăm cu drag pupici !
  4. Care știți ceva dame de companie la rulote pe A61pe A3 A4
  5. bună Diana nai de gând să introduci și sexul anal în meniu ? am fost de câteva ori la tine și mam simțit bine cu tine esti superbă mersi pentru eventualul răspuns!
  6. cu plăcere ,de obicei nu prea scriu dar țiam promis că o să las o recenzie și recomand celor care te vizitează să lase și ei o recenzie să te promovăm pentru că meriți ,raport preț calitate foarte bun eu mam simțit ok cu tine dacă mai vi la deva promit să te revizitez te pwp!
  7. Bună dragi futaci vizitat domnișoara ,este fata din poze țin să vă anunț că nu este așa de grasă precum pare în poze mie unu mia plăcut este mai subtire în realitate aici gusturile nu se discută eu ador femeile mai plinute . locatia la adresă din anunț o garsonieră curată la baie avea detoate șampon gel de duș prosoape curate ,facut un duș rapid cam venit de la muncă ia mă astepta întro rochiță neacră mulată pe corp fără chiloti pe ia ,trecut la acțiune un on de nota 9 trecut la np 9 deoare ce am vrut să încerc cum este , poziția misionarului destul de strâmtă zic eu pentru o escortă după care am trecut la anal că deaceia mam dus eu unu ador sexul anal ,trecut la ap nota 10 ,ma uns pe junior cu lubrifiant sa uns și ia cu lubrifiant si trecut la acțiune iara sincer mam cam chinuit să intru dar a pătruns după vreo 4 încercări strâmtă zic eu deși nu sunt eu prea dotat să zic așa ,se simtea foarte bine curul se vedea foarte frumos sîni mari pe care îi mângâiam pizda umedă o atingeam în timp ce pompam pe la spate, ea sa umezit natural la pizda deci îi place ce face ,întrun final mam terminat și eu sincer nu mam uitat la ceas dar nu te grăbeste deloc nu se uita la ceas nu se uită la tel ,îl are pe silențios în timpul actiuni ,este comunicativă de când am intrat am discutat cu ia putin pănă am intrat la bae în timpul acțiuni te întreabă cum vrei cum îți place după acțiune neam cirătat amândoi am mai discutat puțin și am plecat am achitat 150 halatul de la început că așai frumos din privirea mea de revizitat ,deci recomand celor ce le plac mai grăsute ,repet nu este grasă .te pwp Alice și abia astept să te revăd !
  8. bună un preț ne spui și noua pentru sex total ,esti foarte frumoasă chear dacă uni spun că ești balena eu ador fetele plinuțe chear grase îmi placi foarte mult ,sper să ne vedem te pwp.
  9. mulțumesc frumos pentru răspunsul dat și sper din tot sufletul să ne întâlnim săptămâna viitoare pentru un sex total am făcut sex anal doar o dată și mia plăcut abia aștept să repractic și cu tine ,apropo arăti superb te pwp 😘😘😘
  10. Buna și te asteptăm cu drag ,nu vreau să te deranjez dar sunt curios de ce pe Deva ai mărit tariful la On ,Np Ap 150 roni căci la Brașov aveai preț 100 roni și la Constanța tot 100 roni ,scuze dacă team deranjat cumva.
  11. bună Diana sincer mieste dor de o partidă de sex cu tine ,nu team mai vizitat de mult .Oare nu ai inclus și sex anal în meniu sau nu ai de gând să incluzi și sex anal ? mulțumesc pentru răspuns
  12. nu te supăra ai idee ce pret are domnișoara cu tot cu anal?
  13. Bună Lory mai iești pe Deva căci vreau să te revizitez mâine în jurul orei 13.te pup
  14. ne poate confirma careva dacă este fata din anunț ? dacă este ia arată foarte bine !
  15. Bună confutăcioși ,vizitat șibeu domnișoara Lory este o fată frumușică mie unu mia plăcut are un cur mișto bombat este foarte curată și miroase frumos ,epilată jos ,tot ce vrei ,țâtele micuțe dar nu mau deranjat , intrat la domnișoara care numa ce ieșise de la dus ma asteptat doar cu o pereche de bykini pe ia am intrat la duș făcut un duș rapid ,nu vreau să se supere pe mine doar că produsele de dus cam lipsesc ,prosoape curate ,actiune oral np dar executat frumos atentă la coițe,trecut la oral dyp protejat casă nu te termini în gîtul ei cred ,dar simți cum te strânge de penis în timp ce pătrunde în gât o senzație frumoasa ,trecut la sex normal protejat poziția capră cu curul bombat în timp ce pompam era cu mâna la coite după ceva timp trecut la anal protejat destul de strâmpta la început dar să văzut ca mai umblat și alți pe acolo țin să precizez că sa umezit la pizdă varză sa făcut cea ce mia și plăcut asta dă dovadă căi place cea ce face astea find spuse este de vizitat eu unu o so mai vizitez ,te pup Lory
×
×
  • Creează nouă...