Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

Dya94

Escorta
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

136 Reputatie Excelenta

7 Followers

About Dya94

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  Constanta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Contul vechi care e șters definitiv.. am postat pozele pe de acel cont. În momentul de fata am un cont nou. Cu acest cont nou dacă cumpăr abonamentul care îmi permite sa șterg pozele. O pot face cu actualul cont sau trebuie sa fie neapărat de pe contul de pe care am postat pozele?
 2. Totuși as vrea sa ma lămuriți si pe mine. Contul vechi care e șters definitiv.. am postat pozele pe de acel cont. În momentul de fata am un cont nou. Cu acest cont nou dacă cumpăr abonamentul care îmi permite sa șterg pozele. O pot face cu actualul cont sau trebuie sa fie neapărat de pe contul de pe care am postat pozele? În cazul in care nu merge.. ce soluție ar fi ca să se șteargă pozele de pe topicul meu? Iar în cazul în care nu este nici o soluție as dori link-ul in care regulamentul spune ca odata ce mi-am dat acordul sa le postez , pozele va apartin.
 3. Preturile si serviciile!! 150 Fin 300 Ora -sărutări pe corp -oral protejat/ neprotejat - finalizare corporala -finalizare orala - sex intre sani -sex normal protejat -accept diferite pozitii Deplasări doar la cunoscuți 500 de lei ora In cazul in care nu răspund la telefon puteti trimite un mesaj in care sa specificati timpul in care va pot deranja inapoi. Programul meu este luni-vineri de la 11 00- 21 00 .. o săptămână pauza pe luna în care îmi voi tine telefonul închis. Pupici!!
 4. Preturile si serviciile!! 150 Fin 300 Ora -sărutări pe corp -oral protejat - finalizare corporala - sex intre sani -sex normal protejat -accept diferite pozitii Deplasări doar la cunoscuți 500 de lei ora In cazul in care nu răspund la telefon puteti trimite un mesaj in care sa specificati timpul in care va pot deranja inapoi. Programul meu este de la 11 00- 21 00 .. luni -vineri .. o săptămână pauza pe luna în care îmi voi tine telefonu
 5. Dya94

  Cazare

  adresa de mail. Momentan nu am număr.
 6. Caut o garsoniere, apartament pt 2 săptămâni. Daca are cineva disponibil ..preferabil în oras.. aștept nr de tel sau mail. Mulțumesc
×
×
 • Create New...