Sari la conținut

stco9

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stco9

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

stco9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputație

  1. Pe nr asta e deschis topicul asta, nu stiu daca e aceiasi tipa.
  2. Salutare, am vizitat-o si eu mai devreme. Contact whatsapp, am primit din nou detaliile de servici\preturi, si stabilit intalnirea pentru o ora, desi am ajuns foarte devreme ma primit imediat. Locatia: dubioasa la intrare, interior zici ca a fost camin studentesc, dar curata si ordonata, patul scartaie usor. Mia: fata frumoasa, inaltime medie, slim dar are forme, sani maricei, dar par mai mari in poze, machiaj ok, parfumata, este timida, dar glumeata. Oral: neprotejat, soft, lent, la mine a fost deep aproape pana la capat desi are o gura mica. Dar daca speri sa te termine din oral iati gandul, cel putin cum executa acum. Normal: e incepatoare zice 4 luni, se vede, miscari lente si tandre, daca nu dai ca animalu incearca sa se faca placuta si a tot intrebat daca e bine, un bonus personal nu pare ca geme fals. Atitudinea: primitoare, glumeata, a fost un gfe destul de ridicat. Eu unul o sa mai revin, desi preturile sunt cam piperate la cum presteaza.
  3. Salutare, am avut o incercare nereusita de a o vedea pe titulara azi. Discutat si programul de marti, a zis sa confirm vineri seara pentru sambata de la 12:30, confirmat din partea mea aseara la 19:30 dupa 15 minute confirma si ea. Dimineata pornesc spre ea, ajung si nu imi mai raspunde pe whatsapp, telefonul inchis, astept 10 minute dupa ora stabilita si plec. Abia acum vad ca a deschis telefonul si nu a zis nimic doar seen, deci aviz celor care stau departe ca mine la faze din astea.
  4. Salut, la ele am fost in zona si probabil le voi revizita.
  5. Am vizitat-o si eu pe Andreea de dimineata. Andreea: cam 1,65, super amabila, pro client, forma de para, curul ala e bestial. Locatia: apartament ok destul de curat. Atitudinea GFE: 9,5. Isi da interesul e acolo cu tine, lipicioasa si fk bun. ON: 9,5 bun, destul de deep, stie ce face acolo, 10 daca facea CIM. NP: 10+ foarte stramta, un plus ca a intrebat inainte daca poate pune lubrifiant, si nu a folosit mult, duce bine vreo 40 de minute obosea ea preluam eu si invers. Halatu 250 (in jur de 60 min). Eu o recomand si cu siguranta am sa mai revin la ea.
  6. Salutare si o seara buna, Am vizitat-o pe titulara topicului in seara aceasta. Fata: Foarte frumoasa, miniona si skinny, destul de amabila, foarte curata. Locatia: apartament curat, dristor kfc. Atitudinea: 8, nu as spune ca a fost fast fuck dar a incercat sa ma termine mai repede, nereusind, dar si-a dat silinta tot numarul, si a fost un numar lung. ON: 9 deep, umed, exact ce trebuie, s-au simtit putin dinti dar nu cat sa doara. Dadeam 10 daca facea CIM si era dispusa sa faca mai mult. NP: 8 stramta, schimba des pozitile, dar a folosit la lubrifiant de abia se simtea, are un mod ciudat de a geme de nu stiam daca ii place sau o doare. Halatu 300 (in jur de 55-60 min). Recomandat?, daca duci mult ca mine NU, ca ea nu duce; daca rezisti ca o persoana normala, ar merita o vizita. De revenit?, poate daca se intoarce la Tineretului sa nu mai bat orasul pana la ea.
  7. Salut, cu ocazia asta imi incep si eu contributia aici, chit ca de obicei folosest acest site doar sa evit tepele. Am mai fost o data la Miruna saptamana trecuta, si am zis ca aprofundez putin experienta cu o a doua vizita ca sa fiu obiectiv. Miruna: miniona, super amabila, glumeata, pro client, daca esti amabil cu ea isi da silinta sa te faca sa te simti bine. Locatia: apartament maricel curat. Atitudinea GFE\PSE: 9, era 10 daca avea fk in meniu. Personal imi pare mai mult PSE decat GFE, dar m-am simtit foarte bine cu ea. ON: 9,5 as fi preferat mai deep dar are gura prea mica, dar a incercat cat de deep a putut si sa simtit incredibil, CIM la final pana la ultimul strop. AP: 10+ am incercat-o doar in LOT deoarece sunt cam gros, si-a dat silinta si a rezistat destul de mult, dupa a schimbat prezervativul si am trecut la NP. NP: 10 stramta, propune poziti, am dat destul de tare in ea si nu a comentat, parea ca ii place(sau a mimat foarte bine). Nu m-am simtit deloc grabit la ambele intalniri, si m-am intins la ambele cu o finalizare de vreo 45-50 min. Halatu 300 (in jur de 60 min). Eu o recomand si cu siguranta am sa mai revin la ea.
  8. Salut, a fost cineva la ea? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/blonda-miniona/6374he975fih7ff6e9859f995d5d7484.html
×
×
  • Creează nouă...