Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

_Crc_

Maistru Curvar
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 Reputatie Excelenta

About _Crc_

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Arad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Soarta a facut sa ajung si pe la Miruna. (Acum mai bine de 1 saptamana daca nu ma insel) Este draguta la fata si foarte sociabila. Am discutat la telefon am facut programare, ajuns la.locatie(adora park), primesc ultimele indicatii. ON - foarte bun un nota 10 ++,lung,umed, cand rapid cand incet,exact ce trebuie. O gura facuta pentru p*la :)) NP-9 ,in mama iedului tatuajul de pe spate face toti banii. GFE-10 foarte sociabila,calda,am si servit un pahar de apa/suc Daca iti place bww este de mers, are carnița pe ea numa bună . Am luat numa 1 numar ca e
 2. Mersi, mersi. Sper sa ajung intr-o zi sa va intorc la toti favoarea si sa fiu deschizator de drumuri la o domnisoara fara recenzie sa mai risc si eu pentru voi :). Ca pana acuma am mers la fix! Si ai dreptate Rebe Merita toate din plin!
 3. Dragi colegi, ce pot să spun, deşi sunt la început de drum, am fost din nou la domnita Rebeca. Ce plan mai bun după slujba de Duminică 😂 decat o întâlnire cu Rebeca. Acuma sunt ca si expresia "ca porcu' în păpuşoi" Greu de pornit si acuma greu de oprit!:)) ON-clar de neuitat Np-se mişcă ca şi posedată😊 GFE-10 ,sociabilă,jucăuşa,atitudine de amantă . Cadou 300 si am optat pentru finalizare orala,planul bun dar contrele si miscarile ei divine au anulat toate planurile :))) CLAR DE REVENIT şi sper să o mai prind odata inainte de plecare.
 4. Azi am avut plăcere să o cunosc pe Rebeca. Pozele nu sunt reale!!!!Este MULT MAI FRUMOASA in realitate.😊 O atitudine foarte bună si colega ei de camera a fost si ea super OK. Le salut pe amandoua 🤗. ON -10+++ se implica ,umed,lung, si ochii aia cand se uita la tine parcă iți vede in suflet :)) NP- 10++ te strange in brate,geme incet, da contre, te simti ca in bratele iubitei/sotiei,cand s-a pus caprița privelistea te da gata . GFE-10 cu brio, vorbareata,calda, des am fost prima data parca o stiu de o viata :). Cadoul a fost de 300 . clar este de revenit!
 5. Azi am avut plăcerea să mă bucur Alice. O minune de fata, draguta, sociabila si acuma sa trecem la treburi importante. ON-lung,adanc ,umed 10++ Gfe-9 Fk-9 SexP-10 Am optat pt finalizare orala si am zis sa incerc si 2-3 pozitii pana la moment dar m-am.oprit la 1 si pa pa finalizare orala :)). Clar este de revenit!
 6. Buna dragi colegi,este prima data cand merg,las o recenzie la escorta. Daca ceva nu fac corect va rog sa imi spuneti ca sa pot oferi informatii cat mai de ajutor. Intalnirea cu @Criss196, am contactat-o telefonic si a avut disponibilitate pentru intervalul dorit. Ajung la.locatie si imi da ultimele detalii. Se deschide usa incet si ea ma astepta, intru si am ramas uimit de frumusetea ei A fost destul.de draguta sa imi explice ce si cum si pe urma am optat pentru o ora. Vorbareata si te face sa te simti foarte bine. Ora a zburat instant. ON -nota 10, geme
×
×
 • Create New...