Sari la conținut

ChrisDinGerm

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ChrisDinGerm

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bonn, Germay

ChrisDinGerm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Se pare că guvernul va face vaccinarea obligatorie pe 18 martie. Atunci nu mai pot să o resping politicos. În Germania trebuie să fii vaccinat și tu, altfel nu mai ai voie să lucrezi ca asistent medical sau medic geriatric. Nu am nevoie de asta pentru discoteci sau ceva de genul asta
  2. Am și o adresă de e-mail din Germania. Falsificarea certificatelor de vaccinare este o infracțiune penală în Germania. Ar trebui să folosesc aici adresa mea de e-mail germană și numele meu real?
  3. Oh, nu, nu vreau o discuție despre Corona sau despre vaccinare. Oricine crede că vaccinarea este un lucru bun ar trebui să o facă. Dacă nu aș mai putea infecta o altă persoană cu vaccinul, ar fi altceva. Dar nu este așa. Nu vreau să fiu forțată, În Germania, există Institutul Paul Ehrlich. Acest institut este responsabil pentru siguranța medicamentelor. La fiecare 6 luni, aceștia emit un raport de siguranță. Ultimul este datat 31.12.2021. Numai în Germania sunt înregistrate 29 786 de efecte secundare grave cu leziuni permanente și 2255 de decese cauzate de vaccinare. Nu voi mai scrie despre Corona și vaccinare. Sunt foarte recunoscător tuturor celor care vor să mă ajute. Cei care doresc să mă insulte și să mă scuipe sunt, de asemenea, bineveniți să o facă. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
  4. Bună ziua dragi colegi de forum. În primul rând aș vrea să-mi cer scuze, limba mea română este foarte proastă. Textul a fost tradus cu Google. Sunt german și locuiesc în Germania. După cum arată, am nevoie de ajutorul tău. Există zvonuri puternice potrivit cărora guvernul dorește să introducă în Germania vaccinarea obligatorie împotriva bolii Corona pe 18 martie. Am avut recent Corona (Omikron). Totul a fost relativ blând. Eu văd mai multe riscuri decât avantaje pentru mine în vaccinare. În cazul persoanelor în vârstă, lucrurile arată din nou diferit. Acum, cererea mea. Caut un medic din România (sau cine are voie să vaccineze aici) care să injecteze conținutul seringii în chiuvetă sau într-o lămâie uscată și să-mi elibereze un certificat de vaccinare. Acest certificat ar trebui să fie valabil în UE. Îmi imaginez că medicul va primi de la mine aproximativ 500 de lei/LEU, iar persoana care îmi recomandă medicul va primi și ea 250 de lei/LEU. Acestea sunt datele de bază aproximative. Putem vorbi despre detalii. Cu drag, Chris Pot zbura la Cluj ieftin cu WizzAir. Vă rog să mă contactați la [email protected].
×
×
  • Creează nouă...