Sari la conținut

jhonyqz

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jhonyqz

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

jhonyqz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. E vorba de sinergia lucrurilor, o caroserie cu motor e 12.000 ca functioneaza, doar motoru e 2.000 doar caroseria tot 2.000, da impreuna nu is 4.000 is 12.000.
  2. Ba da chiar ca sunteti ca hienele, incep sa le dau dreptate la fetele ce se plang de voi :)), de la o intrebare nevinovata s a ajuns la jigniri si mistouri gratuite... Da ca sa raspund am studiat economie (adunarea, inmultirea si intotdeauna am stiut si tabla impartirii :)) )
  3. Nu e doar pentru fete, ca nici pentru ele nu e placut sa faca singure videochat, cat despre munca eu vreau sa lucrez in domeniul in care m am pregatit si studiat toata viata, tot e discutia asta ca tinerii din Romania nu lucreaza pe domeniul in care au studiat :))
  4. Sunt activ pe forum de prin 2016, am fost la multe dintre fetele de aici ghidat uneori si de recenziile colegilor, acum insa am o intrebare pentru toate fetele sau chiar si prietene, cunostinte interesate, de ale vostre intr o problema ce s a ivit de cateva luni si m am gandit sa mi incerc norocul in prima faza aici, respectiv : eu faceam videochat cu o fata la mine in apartament de vreo 3 ani strict profesional si castigam in jur de minim 5-6.000 de lei la doua saptamani (care ati mai facut cunoasteti termenii de plata) adica in jur de 12.000 de lei minim pe luna, o suma decenta pt un trai in Romania, insa la inceputul anului, ea m a anuntat din senin ca pleaca la sora ei din spania si mi a zis sa vin cu ea, bineinteles ca am refuzat, lucru care a condus la incheierea colaborarii, si uite asa din minim 12.000 pe luna am ajuns la 2000, ( pentru ca e greu ca baiat singur sau chiar si ca fata singura, desi pt ele e mai usor un pic sa faci suma aia de bani), asadar am apelat aici in seperanta ca poate o sa gasesc o colaborare.
×
×
  • Creează nouă...