Sari la conținut

Stay1975

Membru Banat
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

218 citiri profil

Stay1975's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Depinde de organism. Nu apare imediat se manifesta între doua și zece zile de la contactul sexual. Asta e. Riscul fiecăruia.
  2. Este ultima escorta la care am fost la sfârșitul lunii Iulie, iar pe 15 August m-am trezit cu sculament. Nu mai pupa pula asta. Aveți grija. Stau pe tratament doua săptămâni acum.
  3. Am fost la domnișoara. Programat 14:00 respectat de ambii. Ce pot sa zic e o tipa superba, frumoasa….cu bun simt… care au fost poate știu. Servicii…pentru mine pot sa spun 10, 10, 10….se mulează frumos, curată, cum se zice ii bei Șampanie din păsărica, care este superba. Nu stau sa descriu, dar ff mulțumit. De vizitat. Eu da. Cu siguranța. Te pup pentru plăcerea oferită. De revenit. Daaaa! 😘😘
  4. Astăzi după ce ora ajungi?
  5. Am fost la domnișoara. vizitată acum 10 minute. Nu am ce sa comentez. O fata plăcută, inteligenta, ai ce discuta. La capitolul servicii din partea mea pot apune 9,5-10 la toate capitolele, in special la igiena. Mergeți cu încredere. Nu te grăbește, nu sta pe telefon. Revin. U mare drag. 😘😘
  6. Cu mata, dar pe Dunăre! Ești prost tare!😂😂
  7. E sclimtit de laba asta. Cum mama dracului a ajuns aici nu cu numărul de telefon? Mare e grădina doamne!!!😂😂😂😂
  8. Buna seara. Nu am nimic cu nimeni de pe acest forum, nu ma bag in discuții polemice. Vreau sa expun o singura părere. Am citit multe comentarii. Fiecare spune ce gândește. A mea părere legată de prețul stimatei Sexylady4u, nu am ce sa reproșez. Ca a mărit tariful, ca e prea scump… pai ce sa zic dacă vreo sa te duci la futut și sa spui ca într-adevăr a tras un futai ca la SuperOne, te pisi pe ei de 300 lei și te duci. Dacă vrei sa dai o muie sau sa futi cu 100 lei, eu nu cred ca găsește ce găsește la aceasta lady. Eu merg cam de prin Octombrie la ea și am mers destul de des. Ca am putut. Când nu se poate nu se poate. Aici ma refer la finanțe. E ca la creșterea prețurilor la carburanți la la toate cele la care guvernanții au ridicat prețul. Ai bani bagi benzina, consumi gaze, consumi curent plătești mult. Nu faci economie. Așa ca, într-un final spor la treaba și ciocane tari. Cine o cunoaște poate să-mi dea dreptate. Cine nu, chiar nu ma deranjează cu nimic discuțiile.
  9. Si buna a mai fost frișca si acadeaua.👅😋👅😋
  10. O recenzie făcută de mine?🤔. 10, 10,10, 10, 10…Nadia Comănici la Montreal. Nu am ce sa spun. Decat numai te bine. Pe mine mai terminat din toate punctele de vedere de fiecare data. Suport si febra musculară, dar de venit tot am sa vin. 😋👅😘. Spor in continuare si abia astept sa revin la nebunii cu tine. Cu drag STF.
  11. Te astept Baby. 👅😈😋. Canapeaua o vad si acum. De săptămâna trecută ma uit la ea. 👅 Sa iasă dracii din ea.😈
  12. Te astept Baby. 👅😈😋. Canapeaua o vad si acum. De săptămâna trecută ma uit la ea. 👅 Sa iasă dracii din ea.😈
×
×
  • Creează nouă...