Sari la conținut

sagamoru

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sagamoru

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Delaware

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sagamoru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputație

  1. Din toate fetele pe care le-am vizitat, rămăsesem la câteva preferate. De când cu pandemia pizdii, m-a cucerit o frumusețe. De atunci am mai fost la foarte puține fete, iar în august acum se face anul de când am fost numai la ea. Și de 3, 4 ori pe săptămână. E și drăcoasă, am belit pula cu ea dacă mă duc la altele, cred că îmi taie coaiele și mi le bagă pe gât 🤪, glumesc...dar se bosumflă 😅 și nu e bine 🤪. Sunt multe fete mișto pe forum, pe unele le-am și vizitat, dar pentru mine ea e numărul 1. Nu mă pot sătura de ea și nu are nici prețul mic, deloc 🤑🥺 P.S. Hoțica mai intră și fără să se logheze pe aici și citește...te pup frumusețe mică 😍😘❤️.
  2. Limbajul meu a fost unul normal, n-am niciun motiv să ne luăm la înjurături pe aici, chiar dacă nu suntem de acord. E un soi de confruntare între părerile noastre și văd și o oarecare malițiozitate și îngăduință în același timp, de parcă ai fi accesat un nivel superior și te uiți la un novice 🤓. Am participat și eu la orgii cu prietenii, dar fetele erau plătite, nu erau soțiile sau iubitele noastre. Cred că e și asta o formă de swing 🙈. N-aș participa niciodată ca voyeur, nu e în firea mea să stau să mă uit cum se fut unii live, că de, la filme porno m-am mai uitat și eu dar chiar să stau să mă uit cu se fut unii lângă mine nu. Nu-mi doresc să mai experimentez, și faptul de a schimba întruna partenera doar de dragul de a o schimba...a început să mi se ia. Am tot schimbat până când am rămas la una singură 😁
  3. Swingul nu e nou sub soare, nu știu și nu înțeleg de unde vine curentul ăsta de a prezenta multe forme de depravare ca pe ceva foarte mișto, sau "cool" cum se zice pe limba tineretului taurin al acestor zile. Nu știu dacă tu o faci intenționat sau inconștient, sugerezi așa, dezinteresat, multe avantaje ce ar decurge din practicarea acestei forme de depravare și foarte posibil de alienare : grija și atenția sporită față de propriul corp, de situația materială și nu în ultimul rând, mega party-ul privat ( în subsidiar și exclusivist). Tot aspectele astea pozitive în sine, le poți avea și ducând o viață sexuală "banală" cu un partener stabil și o relație sentimentală solidă. Tot mai mult vine un suflu nou dinspre site-urile de profil, și mai ales dinspre influencerii zilei de pe diferitele rețele de socializare omniprezente ( de unde altundeva ?), suflu prin care sunt aruncate în desuetudine conceptele de familie naturală și morala și etica tradițională ( în cazul nostru - creștine).
×
×
  • Creează nouă...