Sari la conținut

redsnacke

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de redsnacke

  1. redsnacke

    0753803658

    Citind recenziile de pe forum,m-am hotărît să-i fac o vizita Cristinei. Programare ușoară din timp,respectata de ambele părți. Ce pot sa spun...interlocutorii mei nu au exagerat cu nimic. Cristina o fata frumoasa cu servicii foarte bune,total pro client. ,fara grabă . ON super cu lins oo, scuipat tente de Deep, NP super schimbat două poziții lot unde se mișcă bine și te joc cu sinii ei care au sfârcurile erectile numai buni de lins și pupat. Căpriță super mingiiat oo contre și gemete frumoase. Terminat oral cu finalizare pe burtica. Note nu dau dar acțiunea a fost foarte reușită. Mulțumesc Cristina și abia aștept să te revăd.😘
  2. Te așteptăm cu drag.
  3. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/am-revenit-miriam/32iiff1ge758732ddfe7ef37d8g2ig02.html Vizitat astazi Miriam. Ce pot sa spun,e o fata cu bun simt,amabila,pro client. Am optat pentru o finalizare orala, executata cu profesionalism, cu tendinte de Deep, scuipat,lins. Sex intre sani si finalizat in gurita unde a stors si ultima picatura.
  4. Buna Alesia. Mai esti in B. M?
  5. Buna Lavinia. Saptamina asta esti la birou?
  6. redsnacke

    Florina

    Salut daca esti amabil imi trimiti si mie nr de telefo? Mersi frumos.
  7. tBuna Renata. Nu stii cind revii in Zalau? O seara frumoasa iti doresc.
  8. Hello Lavinia! Nu mai faci programari pe whats up?
  9. Buna Antonia. Ceva noutati? Te astept cu nerabdare.
  10. ....Buna baieti! Intind pe publi am fost bucuros sa vad ca frumoasa Renata a revenit in Zalau si abia astept sa o reintilnesc. Renata este o femeie frumoasa, vesela cu simtul umorului, comunicativa o adevarata profesionista total pro client. Pentru mine clipele petrecute alaturi de ea au fost minunate si intense . Tratati-o ca pe o doamna si veti fi rasplatiti pe masura. Nu dau note va las pe voi sa o descoperiti. O sugestie nu o ratati profitati de timpul cit sata pe la noi. Renata iti multumesc pentru clipele frumoase petrecute alaturi de tine si astept cu nerabdare sa ne reintilnim. Te 😘
  11. De cind te asteptam. Credeam ca ai uitat de noi. Ma bucur sa vad ca totusi o sa reusesti ss sjungi la noi. De ac doi ani din Oradea nu am reusit sa ne intilnim. Te asteptam cu bratele deschise .
  12. Buna Anemona ce mai faci? A trecut o groaza de timp de cînd nu am mai auzit nimic despre tine. Sper că ești bine . Ne e dor de tine și am fi tare incintati daca ai reveni în Cluj. . O seara frumoasa îți doresc în continuare.
  13. Pe Sara o cunosc cam de un an. Fără acordul ei nu pot sa va dau detalii pe unde a activat înainte și sub ce nume. Îmi pare RAU dar asta este. Puneți mina pe telefon. Nu o să fiți dezamăgiți. Ciocane tari.
  14. Buna băieți . In trecere prin Cluj și avind ceva timp liber am pus mîna pe telefon și am sunat-o pe Sara ,cunoștință mai veche care a activat în alte părți sub alt nume Sunat răspuns prompt,îndrumat la locație în Florești. Sara fetița frumoasa,blonda in jur de 1,60 m corp frumos sini super Nr 2. piers in buza tatuaje frumoase. Primit în locație ,dus prosop curat și trecut la acțiune. Domnișoara foarte amabila atenta la dorințele clientului.Oral protejat foarte bun cu atenție l zonele adiacente ,dip.Normal protejat mai multe poziții căpriță misionar linguriță.Tipa se mișcă bine ii place ce face. Eu m-am simțit foarte bine. Halat 200 finalizarea 350 ora .Ciocane tari .
  15. Te așteptăm cu nerăbdare😘
  16. Bună Antonia ceva noutăți în legătură cu sosirea la Zalău? Te pup. 😘
  17. Buna Antonia ma bucur ca în sfirsit o sa ajungi în Zalău. Noi ne-am intilnit de 3 ori în Oradea. Abia aștept sa te reîntâlnesc. De pe acum vreau o programare. Te rog sa ma anunți cind ajungi în Zalău. Neapărat vreau sa te intilnesc. ÃŽmi pare rău că nu am putut ajunge în Baia Mare, dar sper sa te intilnesc în Zalău. Te pup și ai grija de tine. 😘
  18. Din păcate nu mai activează. Fata este plecata afara.
  19. redsnacke

    Blonda 0756371758

    În sfirsit am reușit sa o cunosc pe Valentina. Atit pot sa spun. Este o profesionista în adevăratul sens al cuvintului. Mulțumesc Valentina.
  20. redsnacke

    Blonda 0756371758

    Nu știu ce s-a intimplat, dar te sun de ieri. Am încercat și astăzi, dar în zadar. Nu știu sa fi avut probleme în trecut. Chiar as fi vrut sa te intilnesc. Poate alta data. Oricum îți doresc o zi frumoasa în continuare.
×
×
  • Creează nouă...