Sari la conținut

Sixsex

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Sixsex

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Dragoste nu sex da?😘🤣

Vizitatori Recenți Profil

724 citiri profil

Sixsex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

6

Reputație

  1. Misha 881 la final , scrie mi cand poti , sau daca mai esti astazi dispo. Mersi!
  2. Totul pe graba si teapa pe cantemir.. nu cred ca ele vor fii mai presus. Asa ca pas zona plina de pesti si rechini.
  3. Baaa lasa ti discutiile si bubuiții gâtuuu ca duuucee😂😂❤️❤️
  4. Si eu am vrut sa ma duc la ea... multumim colegu!
  5. … pe topicul tau te plangeai la admini ca “ ce facem cu el , nu se ocupa nimeni” si revi tu sa mi spui niste chestii care n au sens. Inteleg ce vrei sa faci. Si ideea asta de oftică ca n ai clienti.. nu mai căuta atentie la alte fete pe topic. Si vezi ti de tine acolo.. ai mai dat jos sau ai mai pus 50kg?😂😂😂😂 n’seara.
  6. Va saalut! bifata si “andra brazil” locatie la rin , baia curata prosoape la discretie 2 geluri de dus unu plin unul aproape gol. Andra o fata curata , imbracata in scolarită. Actiunea- oral cu atentie la sateliti , tente de deep. Nu ff wow. putin normal ca sa ii vad curul ala bun si mare. Doar ca patul ala nu stiu ce naiba avea ca nu puteam sa stau cum voiam eu. Misionar , doggy , scot prezervativu si ma termin singur. Degete in cur in pasarica in timp ce faceam “laba”… Vreau sa spun niste chestii.. nu vreau sa para de rau sau d astea doar ca vreau sa aveti grija toti cand ajungeti. Intre timp cand am ajuns la ea finalizarea sa facut 200 lei. Am tacut si i am dat. N am mai stat sa ii zic ca aici scrie 150. Doar ca am intrebato ce mi ofera de astia 200. Mi a spus anal oral normal. Nu am incercat analul pentru ca se vede ca e pe facut bani. abea intra pula n ea , abea se misca. Si mi a luat chefu. Doar ca daca ii spuneam facea tot. Dar nu. Am renuntat. 4 vanatai pe picior. Dupa ce i am dat cei 200 lei. Mi a zis ca se duce sa faca curat rpd in baie. Doar ca baia era curata , ce credeti? Pestele era in cealalta camera. A venit in 30 de secunde inapoi.. asa rpd ai fkt curat in baie? Da o drq esti speedegonzales? Nu mie frica de pestii din bucuresti.. d aia si am ramas. Ma asteptam sa iasa din camera ala sa imi zica ceva sa mi fac antrenamentu cu el de noapte. Aveti grija fratilor. Eu nu o recomand. Sper ca ati inteles ce am scris aici. Videourile sunt la șto sa mergem la ea.. ca f2f nu face nici macar 50% din ce vedem acolo. voiam sa o vizitez pe alessia moldovenaca dar ma mancat in cur sa ma duc la andra brazil😑.
  7. Baieti! Maine seara dau recenzie. Daca e ca in poze e haos😻😻😻☘️
  8. Lasa si tu detaliile aici.. nu putem vorbi toti pe wapp. Mai ales ca abea raspundeti.
  9. Salutare ! Si buna alexandra.. Nu cred ca o sa ma lungesc atat de tare😂 dar.. locatia-rond alba iulia usor de gasit.. un lift mai vechi dar urci si cobori lejer.. M a asteptat usor dupa usa.. garsoniera spatioasa, i am si spus ca mi place cum e si curatenie etc. mi a dat prosopelul “roz” baia curata , gel de dus, apa de gura cada spatioasa, eu venind deja dusat epilat curat perfect acasa tot am zis ca trebuie sa ii fac pe plac. Cat despre alexandra.. niste ochii negri frumosi, tatuaje pe degete , spate , umar , sunt fan tattoo am peste 20 deci pentru mine e ce trebuie😁 skinny , curata epilata. Actiunea, m am intins in pat , si a inceput cu un oral , ok intr un fel. Sunt fan deep.. dar ea a fost mai soft asa . Limbi pe cap , dupa m am ridicat in genuchi sa ma suga.. am simtit ca i a placut mai mult asa pentru ca le a supt bine rau , tente de deep , tocmai dupa ce m am ridicat a inceput sa si arate talentul… continuam tot asa pret de 3-4 minute si dupa punem balonu, trecem in misionar si incep sa pompez usor … niste ochii.. deci pe mine m au cucerit .. ea in descriere spune sarut cu limba.. nu prea a vrut sa mi dea limba ci doar buzele , gemea usor , ma tragea in ea dau ce dau. Dupa trecem in doggy , un fund moale , micut , dar cu o priveliste frumoasa. Scot prezervativu si termin pe tatuajul ei.. faza cate intr un fel m a deranjat spune ca finalizarea pe corp e extra, ceea ce eu nu am vazut asta in descrierea ei, presupun ca a suparato chestia asta? Sau nu stiu😂😂😂 efectiv nu ar avea de ce. Eu care s fan oral , cim. Am ales sa mi dau drumu pe ea. daca oralul era hard platesm extra pt cim cu drag. Oricum… nu stiu ce ia trecut prin cap. Am citit paginile astea de 10 ori inainte sa ajung la ea. in schimb guys… foarte vorbareata.. nu am putut schimba multe pozitii pentru ca mi a povestit de un accident cu masina de acum 4 zile .. ea fiind cu 2 vanatai pe picior sa zicem ca o cred. Oricum nu mi pasa de asta. Doar ca o voiam in lot sa i vand sani superbi cum sar in sus.. e ok altadata😂😂😂 Dupa am mers in baie.. cat m am imbracat ea tot imi vorbea si mi explica cum s a intamplat accidentul. Mi am luat chiloti pe mine , mai stai 30-40 de secunde ca trb sa fiu atent la ea😂 dupa ia tricou, pantaloni.. ea tot imi explica , chiar a fost tare pentru mine chestia asta pt ca ma simteam “ba stai ca trb sa fiu atent la ea e lipsa de respect… am mers la tigara in bucatarie si ba zici ca ne stiam de 5 ani , mi a povestit multe chestii , eu abea scoteam 2 vorbe ca nu aveam cum:)))) nu dau note.. nici la ea. poate pe viitor cand voi da de o escorta pe placul meu sa va asteptati la 10 pe linie. achitat 150 lei o fin. Am stat 45 de minute😂 da stiu.. 😂😂😂 bafta alexandra. Sa fii sanatoasa!
×
×
  • Creează nouă...