Sari la conținut

ClaudiuCr

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ClaudiuCr

  1. Keep it real, girl! Rupe-le gura la sarakii astia carora le ghioraie matele de foame 🤣
  2. Calitatea costa enorm, iar doctorii insista mereu ca asemenea interventii trebuie sa fie moderate si doar pentru corectare nu pentru a exagera anumite trasaturi.
  3. ca sa ce? vi se par mai frumoase? intreb si eu...
  4. oh, da! multumesc ca mi-ati reamintit!
  5. Reformulez: inafara de aspectul fizic care pentru tine e important, ce mai trebuie ca sa te atasezi de cineva?
  6. Imi explica si mie cineva -preferabil dintre doamne si domnisoare - care e faza cu botox-ul, silicoanele si tatuajele? De unde vine aceasta obsesie in randul femeilor ca daca nu ai asa ceva nu esti hot? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
  7. "Curvele" sunt denumirile oferite de barbati femeilor pe care le platesc ca sa faca sex cu ei pentru ca nu au energia si fantezia sa le cucereasca si ca sa isi conserve orgoliul ranit la propriu si la portmoneu prefera sa le exorcizeze numindu-le astfel. Sau de damele care se considera inexpugnabile, stapanele barbatilor lor cand se trezesc ca a fugit barbatul cu alta.
  8. inseamna ca esti foarte prudenta sau cu anumite experiente la activ. de ce o data la cativa ani? nu te-ai indragostit niciodata pur si simplu de cineva?
  9. niciodata? de ce as plati pentru sex? citesc de mai multe luni ce e scris pe aceste forum-uri si subiecte si nimic nu ma convinge ca ar trebui sa fac asta.
  10. ps. romanii sunt imaturi emotional, au alura aia de macho care li se trage din Orient, toti cred ca au mostenit o scula de armasar si ca toate femeile "moare" dupa ei. exemplarele care sa merite atentia sunt putine si in ceea ce priveste sexul si intelectul. despre buzunar, ce sa mai vorbim.... toti sunt milionari in hartie de ziar!
  11. cred ca ai uitat un aspect important de mentionat: inegalitatea din relatie. nu pari genul de persoana care sa se ataseze emotional prea mult de cineva...
×
×
  • Creează nouă...