Sari la conținut

Parizar

Membru Banat
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pă felie..
  • Interese
    Analu

Vizitatori Recenți Profil

237 citiri profil

Parizar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Nu.. ca maine am 3 conturi create si 4 suli-pline-de-smantana in gura cu curu tau 😅
  2. @sf.Duch - tati, mergi pă Kim.. e premium dulceața.. doar vezi ce expune, pă Versace, Boss.. d-astea. Lasa morsa asta cu varicela-pă-spinare si șolduri dă croitoreasă ca te umpli dă.. de toate!
  3. Zi si mie ce-i dopu ala in cur? Il faci cadou la vizita?
  4. E cel mai consumat la romani barosane.. si lu' inculpata ii place, ca d-aia arata ca o morsă-in-călduri.. si in cur mai ales 😁
  5. Cu curu mare in stilu' gogoșar.. tu mananci femee? pă șaoarme toată ziua?
  6. A dat domnu sa se duca si nokia 3310.. soarta tine cu noi. Apropo, cand te-ai aplecat dupa el nu ti-a fost teama de-un anal dă senzatie pă trotuar asa? 😁 .. Apropo, tu conduci autoturism?
  7. Pai vezi fata tatii.. cum e sa nu asculti de sfaturile intelepte ale unui batran-in-meserie? De puneai curu-la-bataie azi erai pă dichis cu Samsung S22 Ultra si poze de-ti venea sa lingi ecranu. Daca-i corpu tau pune-l la treaba.. zi si tu acuma.. nu-i pacat de curu ala gras in stilu gogoșar? Un anal ar merge miere.. pă bune 🙂
  8. Ia zi doamna.. cand bagi analu in grila de programe? Hai ca curu'-duce..nu te speria! e mare si gras. 😊 "Prietena" demult si-a facut curaj la intrarea-in-garaj.. si mîncă bine si pă d-astea.
  9. Da sportul pe care il practici in ce categorie intra? Ai cedat presiunii banului si al intretinerii si ai scos curuțu+gurița la bataie. N-ai contra-argumente aici. Ce observ insa.. ca de la momentul in care ai ingenunchiat sa iti fie sters contul si.. nu s-a putut te-ai mai cumintit cu replicile.. si le-ai mai spalat. Problema-i ca te ingrasi ca vițeaua!! Datu cu bîta are rol de dietă la tine? Ce dracu mananci femee de-ti cresc toate saptamanal? Pieptu' a ramas mic si blegit.. din pacate. Fa-ne sa intelegem ca ai dreptate.. da' pentru asta e nevoie de poza dă anal..c-asa's cele respectate. Apropo.. nu te-ai incumetat la nici o filmare cu zoom-maxim pă anal.. ti-o fi rusine, zau. Cu rusinea cum stai? Cand mergi acasa la ai tai si te intreaba : "ce mai faci draga mamii, cum o duci?" Tu ce zici? "Din sula-in-sula.. ca o vesnica rapandulă?"
  10. Mai rar asa poze detaliate ca la Ruxyca.. miere
  11. Sugatoare.. ti-a crescut curu' si șoldurile formidabil de la ultimul recensamant. Si vad ca si pă maini atarna șuncile ca alea puse la..fum. Deja e BBW patroneasa.. cu bube dă varicelă pă spinare si păr nebarbierit la cur.
  12. In calitate de dermatolog iti spun ca alea's de la puțulici in guriță zi-de-zi. Stiu ca-s gustoase si aduc bani da le si imparti in colectiv.
  13. Ai studiat putin topic-ul sa vezi cand ai primit ultima recenzie? Eu nu stiu care-i ala care-ti trece pragu'.. si stie sa scrie de fapt! Ca-n filmele cu tine-si-sula-in-gura doar maini de brînzari cu par maxim-la-cur se vad.
×
×
  • Creează nouă...