Sari la conținut

Dan3x

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Dan3x

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Dan3x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputație

  1. Salut. Știe cineva daca a revenit Selena? Incerc sa o sun de câteva zile și nu imi răspunde. Posibil sa fie tot în vacanta? 🤔
  2. Sărut mâna Selena. Am mai fost la tine și mi-aș dorii sa revin dar nu știu cum lucrezi in weekend. Ți-am scris și pe WhatsApp pentru programare dar imi apare ca nu ai citit mesajul. Aștept un semn de la tine. 🥰🤩
  3. Pana la urma cum este doamna in realitate? Este ok sau nu? Se comporta frumos, merita bifata? A mai vizitat-o cineva?
  4. Am vorbit cu Diana mai devreme la telefon. Mi-a prezentat oferta de servicii si mi-a vorbit frumos si a avut rabdare sa imi raspunda la toate întrebările. Eu cred ca e ceea ce trebuie. O voi vizita in weekend daca o voi gasii la birou.
  5. Salutare. Las si eu o recenzie pentru cei ce vor totusi sa ajunga la ea. Locatia: 9 apartament curat, baia utilata, (prosop, geluri de dus) foarte aproape de mall si pentru prima data un pic mai greu de ajuns, m-a ajutat ea putin prin telefon. Aspect fizic: pentru mine un 8, imi plac fetele slim si ea se încadrează. Sanii sunt marfa rau (fix ca in poze), fundulet ok, maricel. La fata nu comentez deoarece e chestie de gust dar ptr varsta ei (32ani) arata bine. Igiena: 10 curata, parfumata, usor machiata, epilata (chiar imi zicea ca se epileaza cu laser) Oooorall: as nota-o cu 7, 7,5. I se potriveste titlul topicului, eu as incadra-o fara discutii la categoria milf 😋, i-am cerut sa luam o pauza ca nu mai puteam de cat am pompat in ea. 😂 Nu face fite, e ok, nu te grabeste, accepta orice pozitie fara sa faca mutre. Normal : 7, schimbat cateva pozitii, i-am spus sa stea capra sa vad acel cur mare si frumos si apoi am pus-o in genunchi si qm finalizat pe sanii ei. Mie mi-a placut. In opinia mea se merita mai ales ca pretul e pe masura GFE: Este o persoana care se comporta frumos, vorbareata, glumeata, papacioasa pot sa spun ca am fost amandoi pe acelasi vibe, 2 nebuni 🤣, intretine fk-ul si ii place, nu se grabeste, sunat telefonul de vreo 2 ori (era pe silentios), nici nu l-a bagat in seama, de apreciat. Cadou: 150 lei 1 finalizare si am petrecut 25 minute si nu s-a uitat la ceas. Am f...ut, am dat m...ie, am facut fk la greu, am dat limbi, ce sa vreau mai mult... Pentru cine spune ca Sofia are igiena precara, ori minte ori vrea sa o puna intr-o lumina proasta, este curata si sincer nu am simtit nici un miros cat timp am stat cu botul in savarina. Ii place sa te joci cu pasarica, sa o f..ti, ii place sa controleze barbatul actiunea. Eu cred ca poti face ce vrei cu ea, o pui cum vrei, o f..ti cat vrei, cel putin cu mine asa a fost. De revenit: Eu revin. Voi faceti cum vreti 🤭 Te pupa nebunul si abia astept sa te ling iar. 😉
  6. Normal ca ea ea, cine altcineva? Mergi in vizita si apoi zi-ne ce si noua ce ai cum!
  7. Tot pe Calea Vitan locuiesti?
  8. Salut. Am fost si eu pt a patra oara aseara la Bianca, tot ce pot sa spun este ca daca stiti sa vorbiti cu ea si va comportati frumos, totul decurge cu brio! Bia este o super fata, nu este fițoasa deloc si este imposibil sa pleci nemulțumit de la ea! Acțiunea in sine nu are rost sa o povestesc pentru ca se stie ca pe servicii e TOP, tot ce va pot spune este ca totul a fost de 10! Te pup Bianca si iti multumesc din nou! O sa te mai vizitez ori de cate ori o sa am ocazia! De la mine ai 10 pe linie! ...sa fie pace!
  9. Salutare fratilor! Dornic sa ma relaxez weekend-ul asta alaturi de o domnisoara de pe nimfomane, am ales-o pe Adriana ptr ca citisem pe topic si am vazut ca a revenit printre noi. Caprioara m-a asteptat pe tocuri, imbracata intr-un body negru, piele alba si fina, o priveliște sexy, aviz amatorilor de fete skinny, e ceea ce trebuie. In momentul in care am zarit-o, am avut o crestere instanta de puls. Actiunea a debutat cu sarutari pe corp din partea ei, urmata de un oral deep (protejat la alegerea mea) si am finalizat in pozitia capra in care am pompat soft, cu ceva emotii din partea amandurora sa nu se rupa prezervativul. In timpul actiunii te instiga sa o futi, lucru care mi-a placut enorm! Adriana este o femeie frumusica la fata, are sani mici, craci lungi, funduleț micut, nu i-ar strica câteva kg în plus care după părerea mea le-ar depune fix acolo unde trebuie. Locatia este aproape de rond Alba Iulia și dupa cum bine știți, împarte un apartament mare si curat cu colega ei Loredana. Evident subiectiva recenzia mea deoarece gusturile nu se discuta, dupa parerea mea fata e umila, nu doreste sa te deranjeze cu ceva, se implica si face tot ca sa pleci multumit! Concluzia trasa de mine în urma vizitei la Adriana este ca, raportul calitate preț este unul bun și accesibil orcarui buzunar. Ciocane tari!
  10. Estimados confutadores ... problema rezolvata! A fost o experienta stranie, dar de loc neplacuta, ba din contra! Manat de ambitie si vazund ca Anca e noutate am zis sa insist si sa imi fac o programare astazi la ea, vrand din adins sa fiu printre primii pretendenti. Sunat, raspuns, fixat meeting, ajuns! Locatia -centrala in zona Vitan. Apartament modest, mare, 3 camere cred..curat si liniste, ok pentru futareala dar vorba unui antefutator; "nu futem casa ci fata"..deci, mai putin conteaza acest aspect! Dat jos textila amandoi si am trecut la examenul oral. Prima ea mi-a facut mie si apoi eu i-am facut ei. Ei, aici am avut parte de o servire de 5* Michelin! Fata asta e chiar devotata meseriei sau ii plece batonul ca m-a supt, lins, scuipat, pupat, jucat .... a prestat un " oral agresiv" si cu schimbari de pozitii si ritm- altarnand cu felatia incat am experimentat niste senzatii de mult uitate! CIM-ul aferent s-a intamplat cu sugerea ultimei picaturi! A stors tot din mine, mai ca m-a lasat fara coaie..:)) Ne-am spalat si dupa o scurta discutie fata a zis "hai sa nu stam degeaba, mai bine ne futem" Aici, m-a cam supraevaluat, asa incat a trebuit sa molfaie cam mult pana ala micu a catadixit sa ia pozitia de drepti! Ca sa nu se simta "neglijata" am prestat si eu probe lingvistice si sper ca am luat nota de trecere. Ala micu a dat semne de indreptare asa ca, am cerut o caciula si atunci a venit intristarea ca s-a culcat fraierul dar in timp ce eu am ramas cam descumpanit, ea mi-a facut cu ochiul si mi-a zis: "Las' ca te rezolv eu cu gurita!"... si zic: Noa ...daca-i musai, cu placere te las sa o molfai din nou! Si a urmat o repriza de lupte libere cu niste alternari de felatie si limbi prin toate zonele vecine celui mic... de la un moment dat m-a lipit cu spetele de perete si eu m-am bucurat de racoarea zidului care imi mai tempera valurile de caldura produse de domnisoara! In final CIM-ul traditional dupa cate ne-am spalat amandoi, platit diferenta de servicii si anume CIM-ul ca de, e extra si am plecat tremurand. Are talentul ei fata. Incercati-o ca merita ciufulita! Note: Igiena: 10, nimic suspect Locatie: 8 Aspect: 8 Oral: 10+, cu felicitari! Normal: 9 Decartare: 400 Lei - o ora cu felatie spectaculoasa, CIM exploziv, futai cat te tine bastonul, limbi straine, multe vorbe vulgare si priviri porno la orizont! PS - futareala placuta fratilor si sange in instalatie!
  11. Ma risc eu cu Ancutza si ii imping o vizita ca's curios tare cum e. Revin cu detalii...brb!
×
×
  • Creează nouă...