Sari la conținut

MariaMary11

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre MariaMary11

Informatii Personale

  • Sex
    Female

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

MariaMary11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-6

Reputație

  1. Acceptă realitatea man, ai probleme mari =))) ești un frustrat care nu fute nici cu bani despre ce vorbim :)) dai numai recenzii proaste fetelor, noi fugim de oameni din ăștia ca tine. FRUSTRAKE . Keep doing this shit, finally u ll get what u want.
  2. Sunt în pitești de un an de zile, dacă ar fii fost cum spune prietenul vostru cu probleme de erecție nu aș mai fii stat aici nici o secunda ,desprece vorbim :)) Eu nu am nevoie de compromisuri și sacrificii ,cine ma știe ma știe cum sunt într-adevăr. Clienții care mă vizitează nu au nevoie sa intre pe site uri de genul. Ca idee :)) Go on boys, când este frustrarea mare faci orice sa denigrezi pe cineva. Eu stiu cine și ce sunt ,la fel si clienții care mă vizitează de atâta timp, deci ca ideeee I don t need none of this to be good. Unii au impresia ca de 15 sute te pot lua și de femeie, omul abereaza maxim cu 5 minutele lui ,unde făcea și duș și sex.... anyways ,concluzia este că nu-mi bat capul cu ce este aici :)) Are cine să mă viziteze nu vă faceți probleme, cu siguranță oameni de calitate care au viață socială și nu și-o risipesc pe site uri de genul pentru a denigra oameni din cauza frustrării lor. Good luck !
  3. Aloooo tu vezi normal sa vorbești așa cu o femeie ??? Nu te-a băgat nimeni în seamă! Alt dubios fără viață socială care și-o ține toată ziua în mână singur și își pierde viața într-o lume virtuală:)) tu ești in top pe nimfomane ,mai ceva ca mine pe publi :)) sunt curioasă câte femei ai văzut în viața reală.
  4. Păi este logic, daca sunt de atâta timp aici în "top" înseamnă că tipul acesta împarte recenzii false din cauza frustrării lui !
  5. Despre ceeeeee vorbești frustratuleeee ? În primul rând, penisul tău nu mai era în erecție demult, ți-am oferit și oral și normal ba chiar au trecut 15 minute de cand încercam ca tu să te finalizezi. Menționează mai sus ca ai probleme cu acest lucru. Ai omis ! În al doilea rând aberezi foarte mult în legătura cu tot ce spui acolo!!! Ai început să îmi vorbești foarte urât în momentul în care te am rugat politicos să te îmbraci,ai refuzat și ai țipat că tu nu pleci fără bani,deoarece tu având probleme de erecție, era în zadar tot ce făceam eu acolo ! Nu văd de ce ți-aș da banii înapoi dupa ce ți-am oferit ce am spus la telefon, iar toate acestea în timpul menționat desigur și el. Cât despre pozele mele au fost si sunt 100% IDENTICE CU REALITATEA. Încetează să mai oferi oamenilor recenzii false doar pentru că ești un frustrat cu probleme de erecție care nu știe să vorbească cu o femeie.
×
×
  • Creează nouă...