Sari la conținut

costycosty10

Membru Banat
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

costycosty10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-128

Reputație

  1. Ia încearcă și ai să vezi ce o să patesti Carmelita 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  2. Dusmanii lui Dlgoe sunt : Carima Robi Craiovaucv Iguana DragosP Djslaw AmyAmys AnaNAnna
  3. Fă proasto,eu amenint aici nu tu,ai înțeles? Ai vazut ce soarta au avut robi si craiovaucv, o sa ai si tu. O să mă pun cu minusuri pe tine o sa vezi
  4. Du-te fă în pula mea.Voi nu ați învățat cine este Goe.🖕🖕🖕🖕🖕🖕🤪🤪
  5. Bună Anca. Astăzi vreau să te vizitez, aș dori o programare la 14:00 se poate? Tu esti diferită față de celelalte, ești finuta si simpatică.Se poate o programare pentru astăzi?
  6. Bă fraierilor să vă fut in gură, Dlgoe se pisa in fiecare zi pe voi, vă dă valoare la toti. Ați văzut cum i-am adus pe minus pe craiovaucv,robi si dragosp si voi continua cu carmelita,iguana, djslaw,si cu cateva curve. Dlgoe esti cel mai tare bosulica, mancati-as pula ta de nu te respect. Aviz pentru curvele AnaNAnna si AmyAmy Amira daca va mai legati de mine o sa aveti soarta lui robi si a lui craiovaucv,astia doi vor disparea curând dupa forum
  7. Du-te fa pirando de aici,nu te-ai saturat să primesti minusuri ? Ce te bagi tu in discutiile astea.Când ti-am dat banii sa te fut ti-a plăcut.Dlgoe se pisa pe toti si vă dă valoare,vă este mult superior, privește ce se întâmplă cu craiovaucv si robi i-am adus pe minus.
  8. Esti un cacat cu patru ochii futo pe mă-ta moarta,să mă cac in groapa ei.Dlgoe
  9. Bă futut-ti mortii ma-tii si pe curva asta la care ai fost tu,de ce minți că te-am amenințat pe tine o sa primești minusuri pana zbori dupa fomul asta, sa dea domnul sa te calce masina astazi sa nu apuci ziua de maine. @Dlgoe.. Fratioare hai sa scapam astazi de cacatul asta si de ceilalti retardatii da-le minusuri macati-as pula ta de nu te respect pentru ce faci tu..
  10. Du-te fă în pula mea de proastă, îmi zici tu mie ce să fac.Cacam-as în pizda ra.Unul e Dlgoe in orașul asta.
  11. Bă bagami-as pula in morții ma-tii pe cine ameminti tu bă homosexualule. Să-mi bag pula în groapa lui ma-ta și în coliva lui mă-ta futut-ti familia in gura si grijania ma-tii. Până mâine îți inchid contul asta tie si fraierilor alora care comenteaza.Sa dea Dumnezeu sa dea mașina peste tine si să faci accident și să mori. Dlgoe.
  12. Așa să faci,dacă te prind la Carmelita să vezi ce iei de la mine si de la Dlgoe.Stsi cuminte.
  13. Nu te-ai învățat minte nu ? Te futi în continuare ? De ce furi fă de la client, ai uitat ce i-ai facut unuia cu un audi pe centură? Lasă că am eu grijă de tine fututi grijania ma-tii astăzi și mâine.Socheres merundo.
  14. Cacam-as în sufletul tau și în inima ta.Sa-ti fut femeia in pizda si pe mami tau in pizda 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🤪🤪🤪🤪🤪
×
×
  • Creează nouă...