Sari la conținut

Lovexx69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Lovexx69

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Mures
  • Interese
    Sex

Vizitatori Recenți Profil

346 citiri profil

Lovexx69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

7

Reputație

  1. Nu boss, recenziile cele 2 , la Alina , prima recenzie , era o alta fata, acum câteva zile ma duc și o găsesc pe titulara, de aia zice cel de sus poate peste 8 luni o sa îmi placa .
  2. Dacă o bagato pe colega iei prima data , asta e concluzia, am redactat ce am găsit. Nu am zis-o cu răutate miam exprimat părerea personala pe unde am trecut.
  3. Salutare , trecând prin CJ , zic sa ma bag la un masaj , sunat programat ..... totul ok, în schimb serviciile sunt slabe, nu întru în amănunte nu vreau sa stric reclama salonului, părere personala, Baia lasă de dorit, abordarea ....per total slăbuț din punctul meu de vedere. Aaa....și cu Vivi am întrat. Ciocane tari.
  4. Proaspăt ieșit de la domnișoară, programare ușoară telefonic, ajuns la locație, găsesc top top top, zambareața, cu zâmbetul pe buze , ma poftește suc apa, .... uimit de cum arată și bună dispoziție ma poftește în camera. ON . 10 NP. 10 Aspect high class , 10 din toate punctele de vedere. Timp petrecut 10 15 min .... din pricina mea :))). Foarte cum se cade tipa , meritați cei 200 ron! Te pup Alina și succes. Ciocane tari .
  5. Salut, a-și dori sa o vizitez a fost recent careva pe la doamna ????
  6. Vizitat Sandra astăzi, fizionomie placuta , e milf curata pro client, eram pe graba un oral executat ca la carte normal 1 poziție care am vrut-o. Acțiunea 10 minute eram încins tare :))). La corp e mai plinuța , mi îmi plac femeile cu plămâni mai mari. Dar atitudinea și calmul cum te tratează e super . Geme frumos după ritm . Super a fost experienta cu ea.
  7. Vizitat domnița, acum ceva luni in urma, e pe graba , cam aroganta , pozele reale, nimic iesit din Comun sau ceva aperte. Botox silicoane, mica de statura , cam la 40 de ani....asa mi sa parut mie. Acțiunea nu am ce sa zic ....ca a fost pe graba din partea iei ...... trageți voi concluzii.
  8. Pe la Mureș doar ceva țigancuse, nu prea este nimic de calitate
  9. Vizitat pe Maya , contactata telefonic, respectat programarea . Ajuns la ea , cum zic colegi de breazla a bagat 3 4 țigări și la acțiune. La acțiune, nu prea am ce sa zic ....un masaj mediocru, o laba trista un pic cam pe graba , tipa vorbește mult și prost. Ca și aspect fizic , subțirica, mica de înălțime, e pe tocuri ce o avantajează, țâțe lăsate cu vergeturi...... per ansamblu cam dezamagit. Achitat 200 RON. Părerea mea e ca nu merita banii, pentru serviciile prestate... De revenit .... habar nu am , ce sa zic am prins mai rău... .. Concluzi trageți voi.
  10. Vizitat proaspăt domnișoară, un pic plictisita, fără prea mult chef un pic aroganta . Fără preludiu, direct oral combinat cu laba :))). Aspectul este mai rău ca în poze , țâțe lăsate, un pic de celulită, pozele o avantajează. Locația foarte ok. Igiena domnisoarei foarte ok Achitat 200 RON pt ON. Per ansamblu, pentru o descarcare merge . Am fost la mai rău. Și în criza de dameze....merge. De revenit .....habar nu am ....de recomandat trageți voi concluzie.....
  11. Vizitat și eu domnița , e grasă, cu burtă dar se comporta frumos .... executa comenzile , nu comentează . Per total la ce mutanți sunt prin oraș e bine și asa
×
×
  • Creează nouă...