Sari la conținut

AdamcuPmare

Membru Banat
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

AdamcuPmare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-14

Reputație

  1. Proasta de cacat, raspanditoare de siflis, esti prea limitata intelectual sa intelegi ca contrar tie, pe mine acest forum nu ma ajuta sa-mi umplu stomacul. Deci stii unde ma doare ca-i "ultima zi"? Fix in curul tau, acolo ma doare. Vai, ce amenintare ca un moderator se va ocupa de contul meu. Imi tremura coaiele. Eu imi fac cont nou sub 2 minute. Tu in schimb esti deja pe lista invitatilor la procesul penal. Ca la cat de tampita ai fost tu si pestele, ati platit prostului asta care are acest site de promovare a prostitutiei cu cardul. Si cum e nepriceput, data de baze este deja de mult cunoscuta. Sigur, crezi mai departe ca ai fi anonima. Hahhahaha.
  2. caca_bruneta, forumul nu a crescut datorita curvelor, din contra din cauza voastra au plecat de aici useri valorosi. Chiar de o fi crescut, daca e in detrimentul informarii userilor, atunci asta valoreaza fix o pula de cal. Si cand vorbim despre faptul ca ai fost raportata cu BTS, dar orice referire la asta este pedepsita, atunci nu vad ce interes am mai avea in acest forum de rahat. Cel mult ma voi ambitiona si veti face cunostiinta cu procurul. Ca prea prosti sunteti oricum, in frunte cu asa numitul pisicut, nepriceputul suprem.
  3. Dar de unde stii tu ca am nevasta? Lasa-te de clarviziune, ca ti-e incetosat globul de cristal. Ramaii la meseria ta, depozit de sperma. N-ai sta pe dracu, stai cu oricine. Deh, ca nu vine nimeni asta e alta treaba. Acuma ca innebunesti de la asta sau ai ajuns aici pt. ca erai deja, asta doar pestele il stie, pana la urma el te-a cunoscut in stadiul cand te-a cules.
  4. Pai normal ca-s zero, n-am valoarea ta de 150 de lei. Situatia e invers. Eu pot sa-mi fac laba gratis cat doresc. Tu poti din asta sa-ti umplii stomacul? Si pe al pestelui? Da, ala pe care-l consideri tu barbat de babat si de la care ai invatat cuvantul mars. Daca stii ce-i aia, explica-i si lui ce-i WC-ul, dar si mai important sa ii explici cum se foloeste apa calda si sapunul. N-are de unde sa stie, ca in copilarie n-a avut.
  5. Hai mai sophiedee, ai intrat si tu in grupul analfabetilor? Mai citeste odata si citeste si postingul dinainte de al meu.
  6. Da, da, pleaca din tara. O pula. S-a intors ca acolo e concurenta si moare de foame. Doar la Cluj e aparitie, acolo din astea sunt la duzina. Da bine ca ti-ai facut cont, freshie LOL. Inainte preziceai vremea?
  7. Ti-au injectat silicon si in cap sa nu traga curentul intre urechi. Un contract, chiar si verbal, se incheie intre doua persoane, nu bazat pe ce e scris pe un forum. Esti curva statuta de atatia ani si nu stii? Tepara tipica. La astea oricum degeaba, chiar daca 5 minute inainte ai clarificat toate detaliile tot te minte dupa aia in fata. Nu merita pierdut o secunda cu ea. Mergeti mai departe, nu e nimic de vazut aici.
  8. Oare pute de la groapa de gunoi sau s-a deschis piata de peste la Cluj? Trebuie promovat focarul asta de infectii?
  9. Si politia ce sa-ti faca? Masina ta, faci ce vrei in ea. Asa cum descrii tu (multumesc pt. raspuns) cel mai bine iesi sa nu iei pe niciuna si sa mergi la curve. Dracu are chef sa transporte printese in ideea de pudel ca poate, poate, poate o sa fie ceva.
  10. Putalaul e un sclav de pizda retardat, n-ai ce sa-i ceri. Nu te ocupa cu el, lasa-l sa creada ca intereseaza pe cineva minusurile sale. Isi inchipuie ca si viata altora e bazata pe asta.
  11. Pe forumurile straine e interzis sa pomenesti curvelor de forum. Oare de ce? Si oare de ce nu pricepeti ca nu aveti nici un avantaj ci din contra doar dezavantaje din faptul ca ele citesc aici?
  12. Na, s-au solidificat tatele alea odata?
  13. Am gasit-o pa mă-sa: https://www.publi24.ro/anunturi-utilizator-33522ef7hfdi76fi13f4f50f05757e06
  14. Din momentul in care oferi sumele acelea (200-300 Euro) te-a detectat de fraier.
×
×
  • Creează nouă...