Sari la conținut

OsloBoss

Membru Banat
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre OsloBoss

  • Dată Naștere 06.06.2002

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    London
  • Interese
    Trap, Gagicutze, Alcool

Vizitatori Recenți Profil

145 citiri profil

OsloBoss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Nu am facut nimic sherifule, sa moara Jacksana de te mint. Eu doar am avut o experienta caliente(fierbinte) cu domnisoara.
  2. Salut golanii din PH, Cu ocazia unei zile extraordinare in care am castigat la pariuri sportive si am prins o linie de 5 septari, precum si o speciala in speciala la Book of Ra am decis sa dublez fericirea cu domnsioara Luiza. Avand in vedere diversificata din oras, eram in dubiu care va fi norocoasa, dar am ales o experienta mai exotica si picanta in acelasi timp. Am facut programare pe wapp si totul a fost big blana, cum altfel. Am ajuns in locatie si am fost extrem de surprins de costumatia micutei Luiza. Ce sa mai zic, nici nu am stat la tigara, am mers la dus si dupa am pornit hotarat si motivat spre camera de joaca. Un pic de oral si deja eram gata de normal. Eram pornit sa ard niste calorii, asa ca am schimbat 4 pozitii cu domnisoara. Dupa primul numar, am dat o tigara sa imi revin, si am stat putin la vorba cu ea. Am pornit spre dus si dupa am revenit. Ce sa mai zic, Luiza a reusit sa ma faca sa ard si mai multe calorii, ceea ce e super. La aspect, fata asta arata foarte bine si e ok daca si partenerul se poarta corect, corespunzator, aferent cu ea. Note: ON - 8 NP - 10 Aspect - 9 Locatie - 8 Cadou: 300 lei pt 1 ora de placere Te pup acolo unde iti place tie mai mult Luiza. Cu drag, Oslo din Berceni P.S.: Ma grabesc sa plec pa Grecia in vacanta, de aia am intarziat cu recenzia haladita
  3. Anca este o fata rebela si poti avea mari satisfactii cu ea, mai ales daca esti un gentleman. Sunt sigur ca va fi pe gustul tau.
  4. Eu vreau sa fiu primul unchi. Plus ca domnisoara in cauza e tinerica, as putea sa fiu bunic, dar unchi ma face sa par mai tanar.
  5. Eu am fost la Florentina de cateva ori si pot spune doar ca e o fata ok, cu un oral exceptional. La fizic e clar pe gustul meu. Eu nu am remarcat fite din partea ei. Nu mi se pare frumos sa discuti de tarifele ei. Daca nu esti de acord cu ele, dai skip. Fiecare escorta e libera sa decida ce tarif are pentru compania si serviciile ei.
  6. Salut, Observ ca nu se inghesuie lumea cu recenzii asa ca voi sparge eu gheata. Am vizitat domnisoara blonda, mereu am o slabiciune pentru blondine. Programare pe wapp si totul ok. Am ajuns la locatie si am intalnit o domnisoara corecta, corespunzatoare, aferenta. La oral se descurca bine, e umed, mici artificii, tehnica ok. La normal e ok, am schimbat 3 pozitii, fata e ok, sta in orice pozitie. Am fumat cu ea o tigara, am stat la vrajeala, conversatie decenta. Ma bucur ca am fost la ea si ca am uitat de neplacerile din ultima vreme. Note: ON - 9 NP - 9 GFE - 8 Locatie - 9 Aspect - 9 Cadou: 300 lei pentru o ora Te pup jos. Cu drag, Oslo - cel mai mare mafiot din Berceni
  7. Servicii, preturi... Putin respect pentru mine si colegii mei, te rog frumos.
×
×
  • Creează nouă...