Sari la conținut

daw1cked

Serious Contributor
  • Număr conținut

    252
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre daw1cked

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Ro

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

daw1cked's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Reacting Well Rare
  • One Year In
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

185

Reputație

  1. Si eu am toleranta 0 la prosti. Ai fi putut sa afirmi ca nu stii sa folosesti aplicatia nu sa jignesti aiurea. Stiu, sunt putini care-si dau seaman ca sunt prosti dar si mai putini care recunosc dupa ce si-au dat seama. Cred ca nu ai habar ce relaxant este sa spui: "Ba da prost am fost!" Pace tie!
  2. Este doar o strategie ieftina in fata astora carora le curg balele ca la catei si care o tin pe domnisoara ocupata fara a mai avea timp de barbati adevarati precum sunt eu.
  3. Nu e chiar asa. Cand intri intr-un rol pervers, iti mai curg balele si in loc sa le tragi la loc, preferi sa le scuipi
  4. Draga Maia, te rog sa ne spui daca esti bruneta natural? Multumim!
  5. Asta zic, suprinde-ne cu noua coafiura :))
  6. Cris, ne cam fentezi cu poza asta vechiuta. Stim ca este deosebit de dulce si alte calitati, dar fizicul s-a mai modificat umpicut, zi si eu
  7. Doar am facut o comparatie.
  8. Va salut, respectos ca de fiecare data. Curios din fire, am dat o tura pe la mandra Leila si voi relata pe scurt deoarece am fost pe graba. Ca sa nu existe dubii, femeia este creola bine. Mai sunt creole pe aici dar ea este tipul acela cu parti negre pe corp, gen subtioara, la ochi, etc. Nu am nimic cu nimeni doar zic. Foarte scunda, eu nu-i dau mai mult de 1.5, ea a batut apa-n piua ca are 1.6. In sfarsit m-am simtit si eu Guliver la 1.78 ai mei. Este amabila si se straduieste sa-ti faca pe plac. Eu am stat doar pentru un oral protejat adanc pe alocuri (mi-a cam raschetat cariciu cu tehnica ciocanitoare) deoarece m-am asteptat sa gasesc altceva si nici nu am vrut sa fac calea intoarsa c-asa sunt eu mai prostovan de amabil. N-am ce note sa-i dau pentru ca standardul meu este altul si prin comparatie cu Roxana Victoriei (biserica alba), Leila este de max. 4.
  9. Salut! Vreau sa imping maine o vizita la Ela. M-as duce special pentru anal. Care ati mai fost perioada asta, inca se mai fute bine in cur? Sa traim bine toti!
  10. Draga Claudia! Am oftat crezand ca ni te-ai adresat noua, necunoscutiilor. Nu-i nimic, nu plecam de aici, vom ramane atat cat e necesar. Te tuc!
  11. Eu doar am relatat realitatea de pe teren. Nu mai poate omul sa futa in tihna si sa-si cumpere o banana de la Lidl ca e plin de masini parcate abuziv
  12. Asa face romanul de soi cu bani, isi cumpara masina (sa dea si el o fuga sambata la o cafea la Sinaia) fara loc de parcare si cauta hibe la parcarile altora. Bineinteles, aici se adauga si pripasii emancipati trimisi de parinti de la coada vacii la capitala sa studieze scoli inalte pentru a sta cu curul la birou. Si ei au masini, le folosesc zi de zi (cu bani de gaz de la glie) si mai ales in weekend pentru a incarca portbagajul cu mancarica pentru o noua saptamana in forta. Rup cluburile, nu invata nimic si ard gazul de pomana pe aici.
×
×
  • Creează nouă...