Sari la conținut

Mordred

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Mordred

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Pitesti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Mordred's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-5

Reputație

  1. Asta inseamna sa le expui la riscuri stupide? Ca client vorbesc, keep it clean.
  2. Apropo, din nefericire nu sunt peste, dar cred ca voi trei sunteti tinand cont de ostilitatea imediata cu care a raspuns pustuilica ala hunter a raspuns la topicul asta.
  3. "Noastra" "sparge botul" frate tu ma ameninti pentru ca consider ca e necesar ca si eu si fata sa fim ok? Esti nebun? Tu nu consideri ca si fetele trebuie sa se protejeze? Daca vine verunul care nici nu stie ce virus are si ii face cim? Cum spuneam, asta tine de igiena fundamentala.
  4. Cum spuneam, kid, daca erai intr-adevar curvar, cu mentalitatea asta care ignora in totalitate orice idee de safe sex, te alegeai rapid cu macar o candidoza. Cum spuneam mai devreme, du-te si plimba ursu' in alta parte, tu esti un pustan toxic.
  5. Da te-ai gandit ca poate tu ai ceva si o imbolnavesti si pe fata? Nu, pentru ca esti un dobitoc.
  6. pai tocmai despre asta vorbesc mai boule, nu faci nimic neprotejat cu curve. Asta este o chestiune care tine de IGIENA ELEMENTARA.
  7. Du-te ba si ia sifilis, esti cretin.
  8. Bro, tu nu ai nici cele mai elementare notiuni de igiena. Daca erai itr-adevar curvar adevarat stiai ca nu faci chestii riscante face caciulita cu fete lucratoare. Nu ai fost la prea multe curve daca nu te-ai ales cu macar o candidoza pana acum, fraiere. Nu stiu de ce tii tu neaparat sa fii perceput ca un pustiulica de 14 ani care a fost la curve odata, se crede expert si are ca hobby internet trolling.
  9. Serios acum frate tu esti de-a dreptul toxic.
  10. Stai ca nu inteleg logica, trebuie sa am cont pe ninfomane ca sa ma duc la curve? Crezi ca am vereun interes sa-i fac reclama? Nu am, dar chiar mi-a placut fata si de fiecare data m-am simtit bine cu ea asa ca i-am facut un topic...e ceva rau in asta? Cat despre numarul de telefon...la voi pe monitor nu se vede titlul topicului? sau nu cititi titlul din principiu. Vad ca anuntul nu mai este postat asa ca chiar daca atasam un link, acesta nu mai era valabil in cateva saptamani, dar presupun ca revine.
  11. Sunt surprins ca nimeni nu a deschis un topic despre Maria pana acum. Mie mi se pare o fata de nota 10 sincer, Igiena de nota 10. Pozele sunt reale, are corp superb, bine proportionat (voluptoasa dar nu grasa, sani mari), Atitudine de nota 10, este o tipa "happy go lucky", intotdeauna pozitiva, zambitoare si se vede ca ii face placere sa se simta bine. Sincer chiar ma bucur ca am cunosctu-o si cred ca este exact ce are nevoie Pitestiul, intotdeauna m-am simtit bine.
  12. Buna stimabililor, Am fost si eu de cateva ori la fata, pentru mine a fost grozav de fiecare data. Ca personalitate cu mine a fost super ok, chestia e ca si eu am fost gentil. Cu oralul neprotejat nu sunt de acord asa ca nu m-am suparata cand mi-a pus prezervativul. Cred ca este imposibil sa dai o nota unor experiente subiective asa ca ma voi abtine de la notare. Obiectiv vorbind, igiena buna (nu am simtit mirosuri dubioase..etc), aspect foarte subtire la corp si are (poate) cea mai frumoasa pereche de sani naturali din oras), schimba pozitia daca vrei, geme de nota 10 (henati qualituy). In concluzie si tinand cont de faptul ca este o evaluare subiectiva, calitate/pret eu as da un 9 overall (asta numai pentru ca desi are cea mai frumoasa pereche de sani, nu ma lasa sa pun mana pe ei pentru ca o dor).
  13. Buna stimabililor, Am fost si eu de cateva ori la fata, pentru mine a fost grozav de fiecare data. Are corp frumos si poate cea mai grozava pereche de sani naturali din oras. Ca personalitate cu mine a fost super ok, chestia e ca si eu am fost gentil. Cu oralul neprotejat nu sunt de acord asa ca nu m-am suparata cand mi-a pus prezervativul. Note nu cred ca sunt in masura sa dau, dar calitate/pret as da un 9 overall.
×
×
  • Creează nouă...