Sari la conținut

swayer18

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre swayer18

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

2.063 citiri profil

swayer18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Dragan , Nu cunosc care sa practice ca submisiva ... ! Dar am citit ca este o Stapana , care are asistenta o Sclava....cu care cred ca te`ai putea distra putin !
  2. swayer18

    Domina ?

    Mersii fain , dar eu vroiam sa raspunda chiar Dansa . Ptr ca aici scrie 200 ron Ora , si la telefon cere 300 jumatate de ora . si nu stiu ce sa iau . vroiam sa aud din gura Ei .... !
  3. swayer18

    Domina ?

    silvy_pisicutza Ne poti spune si noua un pret pentru Dominare ?
  4. Nu a auzit nimeni de o intalnire BDSM , de preferat FEMDOM , sau macar cineva dispusi pentru a face sa se intample asta ?? Trebuie vorbit cu o Stapana , sau mai multe pentru a fi totul posibil . Ce ziceti , ceva doritori ?
  5. Buna ! Am tot cautat stapane in Timisoara , care sa aibe habar ce e ala BDSM , dar nu am gasit de nici o culoare. Ma poate ajuta cineva ?
  6. Da , Imi cer scuze ca am postat acolo . Dar am postat si aici acelasi lucri , si nu prea multe persoane au vazut acest topic , si mai mult Nici macar una nu a raspus . Gandinduma ca acolo intra mai multa lume si vede Numele topicului ma ajuta si pe mine cu un raspuns , ceva ! Inca o data , Mii de Scuze !
  7. Buna , Sunt tanar si as vrea sa descopar si eu tainele BDSM . Pana acum nu am putut da de nici o Stapana care sa fie din zona mea , Judetul Caras-Severin. Am cautat de ceva vreme si nimic , nici pe google nici pe siteuri , nici macar aici la voi , doar masaj erotic in Severin . Vi`as multumii daca mar putea ajuta cineva cu un numar al unei Stapane din Caras daca se poate :-s . Multumesc MUTAT!! Are dreptate frate dromedaru. Inainte sa mai postezi ceva te rog citeste regulamentul. Ap.
  8. Nu se poate asa ceva . Caut si eu o stapana , pentru a ma initia in tainele bdsm , si nu pot gasi la mine in zona !! VA ROG DACA MA POATE AJUTA CINEVA !
×
×
  • Creează nouă...