Sari la conținut

vyypuss

Serious Contributor
  • Număr conținut

    907
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Comentarii Blog postat de vyypuss

  1. Salut confrate drag @songoku acesta postare  a mea pe blog a fost si este o dedicatie, pentru o persona care tine la mine si eu tin la ea, dar asta nu inseamna ca ne vom taia venele acum. Pentru cei care ma cunosc de pe aici stiu ca nu se pune problema de papusi, legume sau alte chestii.

    Fratele @stalin sa grabit in a trage concluzii tocmai de acea nu i-am raspuns, poate avea alt pct de vedere daca asculta melodia respectiva, dar orium e un blog unde toata lumea isi da cu parerea.

     

    In viata nu e bine sa ne grabim ci sa studiem atent problema inainte de a ne pronunta.

  2. Draga Alice, unu la mana nu imi permit sa jignesc de fel, doi la mana nu am desconsiderat niciodata femeia la nivel de inteligenta, ba chiar sunt foarte convis ca femeile au Iq mai are decat al barbatilor.

    Nu sunt inversunat impotriva ta ci pur si simplu am fost deranajt prima oara de pamfletul tau la adresa Cautatorului dar am preferat sa tac din gura, iar acum cand totul era evident tu ai contiuant a fi artagoasa la adresa unui moderator, ceea ce nu mise pare corect.

     

    Referitor la "controlul calitati" draga mea tin sa iti precizez ca acest forum tocmai de la cest principiu a plecat " Controlul Calitatii in lumea escortingului". In legatura cu vizita mea, te asigur ca voi fi obiectiv si se va face in viitorul apropiat.

     

    Cu tot respectul cuvenit unei doamne.

     

    Al tau Vyyp

  3. Alice este a doua oara cand esti in vizorul unui moderator.Prima oara a fost Cautatorul pe care l-ai persiflat in stilul tau caracterisitic printr-un pamflet, acum se pare ca iei in derandere actiunea lui Ciocan. Nu ti se pare ca totusi e prea mult din partea ta, si rog binevoitori sa nu imi rastalmaceasca vorbele.

    Avand dubii foarte mari asupra serviciilor tale si favoritismului aratat fata de cativa usei m-am postarea ta ma hotarat in ati face o vizita cat de curand sa ma luminez si eu, sper ca nu te superi daca nu voi face apel la userul meu de pe forum si ma voi prezenta ca simplu client.....

     

    Nu e frumos sa comentezi si sa persiflezi oamenii care legiuiesc pe aici.

     

    Vyyp

  4. Anda ne-ai lipsit! Ne lipsea claritatea sentimentelor exprimate! Felicitari si referitor la ce spunea arabu' ..... nu e doar el.......si sa nu uitati ca oferta de nas ramane valabila si o sa fie nunta anului pt ca vin toti forumustii. Bine nu toti, o sa mai fie si neinvitati in mod sigur.

     

    Nasaaaa bre? Nasaaaaaaa cini ii weyy? .....Nasa? ..... La moara ce am pe casa daca nu is curios bre ......Nasaaaa?

     

    Zii si dupa se anunta si nunta ............

×
×
  • Creează nouă...