Sari la conținut

albdom82

Membru Premium
  • Număr conținut

    138
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

7 Urmăritori

Despre albdom82

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Fete obraznice, ale drk și cât se poate de rele...dar și drăgăstoase și iubărețe in același timp 😉

Vizitatori Recenți Profil

16.233 citiri profil

albdom82's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • One Year In
  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later

Recent Badges

4,3k

Reputație

  1. Si inca ceva, pe colegul @JeanVal cum ar fi putut sa-l posteze la coltul lor ca fiind un client indezirabil daca el ar fi mers incognito si si-ar fi schimbat nr in mod curent? Deci vina e in principal a lui.
  2. Lasa-ma si pe mine sa ma joc cu ele asa cum imi place mie. De spus si de impartit poze cu clientii oricum tot o vor face. Singura solutie e mersul anonim si discretie maxima. Daca nu stie ca userul x a fost cel de azi de la ora 14 nici nu mai are cum sa-ti distribuie poza ta sau nr pe la toate fetele. Deci responsabilitatea discretiei e si din partea noastra.
  3. Sa stii ca mie imi poti spune orice ca tot drag imi va fi de tine 😁 Aia e...mi-ai intrat in suflet si nu mai ai cum sa iesi de acolo 🤗😘
  4. "Exsudat" e forma corecta 😁 Hai ca ai invatat si tu azi ceva, nu a fost degeaba tot scandalul 😂
  5. Te-a jignit si ea ai jignit-o si tu si gata, e suficient. Ce ai de castigat prin a continua cearta asta? Nimic, iti spun eu. De fapt nu ai decat de pierdut, timpul tau daca nu si altceva.
  6. Te rog frumos o atitudine si o abordare sobra si serioasa din partea ta, potrivita unui eveniment de o anumita anvergura si importanta "forumistica" si mondiala. Adica aceea a alegerii UL. Deci fara mistouri daca se poate. Mersi!
  7. Pai stau cuminte in banca mea dar se ajunge prea departe cu jignirile de ambele parti si incepe sa nu mai fie asa distractiv topicul asta. Nu-mi pare o atitudine care sa le onoreze in vreun fel pe fetele de aici care fac asta ele intre ele 🤦. E chiar un lucru urat si rusinos din pmdv, una sunt intepaturile si mistourile si alta sunt jignirile urate care nu aduc nimic bun.
  8. @Larisssaaaa, vrei sa fiu eu "Puttero-ul" tau? 😁
  9. @Emma69X si tu esti cam rea de gura, nu inteleg de ce ai mai intrat ieri iar aici ca sa agiti apele asa? Se linistise tot scandalul pana sa apari tu iar.
  10. Nu ca vreau sa-i iau apararea Emmei, dar si eu zic ca e suficient cu circul asta. Nu-mi place sa vad cand se aduna toti impotriva unuia singur.
  11. Propunerea mea pentru luna asta e @aibelito, pentru ca il simpatizez. Stiu eu de ce... 🙂
  12. Imi permiti cateva sfaturi si idei cu privire la problema asta? Pentru ca stiu cum e sa nu poti finaliza si iti pot spune si de ce asa si ce am gasit ca ma ajuta pe mine.
  13. Nu esti prost si nu asa se face. Si eu am anulat cateva programari la viata mea si am anuntat tot timpul inainte cu cel putin 2-3 ore. Si cu toate astea nu m-a postat nicio fata la coltul lor acolo, probabil ca ori i s-a parut ceva fetei ori s-a suparat excesiv pentru o anulare, asta nu inseamna ca e vina ta cu ceva.
  14. Foarte rau ai facut...data viitoare nu le mai anunta deloc 😁
  15. Mai ai timp si de tepe...stai sa-si faca programare Jean la tine 😆🤣
×
×
  • Creează nouă...