Jump to content

gabi_cunni

Maistru Curvar
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Reputatie Neutra

About gabi_cunni

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  bucuresti

Recent Profile Visitors

1,669 profile views
 1. Am contactat-o si eu azi pe whastapp foarte receptiva si foarte sociabila! Urmeaza sa ne vedem zilele irmatore! Revin si cu detalile dupa ce ne vedem!
 2. Imi poti lasa si mie un link cu cu topicul ei? Multumesc Maria presupun ca este just_mara. Doream sa o vad si pe karla si sq citesc cateva recenzi despre ea! As fi intresat de un threesome alaturi de tine si una dintre colege!
 3. Buna ziua! Ne poti da si nou mai multe detali ce poti oferi impreuna cu colegele tale? Pe maria am vazut-o aici pe forum dar de karla nu stiu! Este si ea inscrisa pe forum?
 4. A fost cineva la ele sau le-au contactat?
 5. https://www.alohatube.com/ktm/view.cgi?i=301307014&u=http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5d1d1c61d775f
 6. stie cineva daca numarul domnisoarei ann774 se termina in 889? Multumesc
 7. Are cineva numarul lui anna774? Am vb cu ea si acum nu mai raspunde. Multumesc mult O zi minunata va doresc!
 8. Sarut mana stimabila stapana! Ati putea sa ne faceti si nou cateva poze si cu ce jucari detineti si in cateva costumati? Tributul pentru o sedinta cat este stimabila stapana? Multumesc
 9. Buna Roxana. Si eu mi-as dori extrem de mult daca ai venii si pe la bucuresti in perioada ce urmeaza.
 10. Sarut mana stimabila Stapana! Imi permiteti sa va intreb care este tributul pentru o ora in compiania dumnevoastra si a asistenteti ? Multumesc O zi superba sa aveti
 11. Sarut mana Alina! Doream si eu sa intreb cat costa o ora alturi de dumnevoastra cu tot cu asistenta? Multumesc frumoas. O zi minunata!
 12. Buna Nicol ! Bine ai venit pe forum.Chiar arati minunat. Doream sa te intreb daca oferi si show impreuna cu alina sau daca este posibil acest lucru?
×
×
 • Create New...