Sari la conținut

sexmachin01

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sexmachin01

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj napoca

Vizitatori Recenți Profil

964 citiri profil

sexmachin01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Te mai asteptam! Poate data viitoare vei sta mai mult. 🙂
  2. Si asa nu raspunde la telefon ori de cate ori am incercat sa o sun.
  3. Am fost la Lorena inainte de sarbatori. Programare prin telefon cu o zii inainte, confirmata cu o jumate de ora inainte. Locatia pe strada Constanta aproape de birou asa ca era mai usor evadarea. Atunci avea o colega in apartament de stiam intram cu ambele. Mers la dus, si am trecut la actiune. Inceput cu oral din partea ei dupa care am continuat cu un lady on top scurt, doggy la cererea ei, pe care tot scurt l-am facut pentru ca simteam ca acolo termin..fundul acela, sanii siliconati, mari, privelistea...erau toate puternice stimulente incat nu am tras de timp fiindca eram si in graba asa ca am lasat sa se intample ce trebuia sa se intample. Terminat si plecat. Note: Locatia: 9 Aspect: 10 GFE: 9 (Daca ar fii mai vorbareata si lipicioasa as fii dat 10) OP: 10 NP: 10 Igiena: 10 Pret: 30 min/ 200 lei achitati in avans (atunci asa era tariful) In concluzie,o intalnire reusita,in care ne-am simtit bine amandoi.Este o placere sa petreci un timp,fie si el scurt in compania Lorenei. Cu siguranta am sa mai revin la ea deoarece are servicii de calitate si o recomand cu caldura! Te pup Lorena ! 😘
  4. Salut suna cand vezi anuntul ei reactivat. In ziua in care lucreaza isi activeaza in jurul orei 11.
  5. Ea oferea servicii pentru cupluri: https://nimfomane.com/forum/topic/68559-deea-siliconata-porno-0756924875/page-15?do=findComment&comment=6336979 Dar momentan nu stiu nimic despre ea sau daca mai e in cluj.
  6. Am putea primii niste poze si update de servicii?
  7. In 2010 sau 2011 am fost pe la ea atunci dar nu am ramas fiindca cerea 100€ pentru 1 ora acuma 250 lei este o oferta buna dar mai astept. Momentan am alte dameze pe lista.
  8. Fotografia mihu' mihu Ieri, 16:57 Nu raspunde Momentan nu e in Cluj. Pe la mijlocul luni se va intoarce.
  9. Salutare! ✌ Am reusit sa ii fac o vizita domnisoarei Alexa inca la inceputul februariei. Pozele sunt reale! După cum se vede in poze are tatuaje ceea ce poate confirma si in realitate! Ajuns in locația din Gheorgheni asa cum mentioneaza si ea pe muncitorilor, ma așteptat intr-o lenjerie sexy si cu tocuri! Note: Aspect: 9 foarte frumoasa, nu ai cum sa nu întorci capul după ea pe strada! Atitudine:8 prietenoasa dar destul de rece,poate pt ca era prima întâlnire! OP:9 foarte bun cu mare atenție la zonele adiacente! Un singur lucru ma deranjat ca nu ma lasat sa o domin un pic. NP: 9 Cadou: 150 lei/finalizare. Recomand! Eu o sa revin când o sa ajungă din nou la Cluj! :)
×
×
  • Creează nouă...