Sari la conținut

cristi977010

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristi977010

  1. Hai cu mai multe poze😍
  2. Hai ca-i bine si maine 👏👏
  3. Foarte ok Adriana, am fost azi pentru a doua oara și pot spune că este într-adevăr profi, știe să te facă să te simți bine.Din pacate si din lipsa de timp am stat doar o finalizare Arata foarte bine, Pentru mine este de 10 pe linie și evident că revin la ea. Good job Adriana.
  4. toate de-aici au pestii cu ele, ca nu ii vedem asta este altceva desi nu este greu sa iti dai seama!
  5. Poate că am sau nu dreptate dar o escorta care primește doar cu circuit închis nu ar mai trebui să apară pe-aici, pe bune!
  6. faci poze cu telefonul tau, rogi un client sa-ti faca doua trei poze cu telefonul tau, e simplu 👍
  7. Foarte ok Mirela, am fost acum doua zile și pot spune că este într-adevăr profi, știe să te facă să te simți bine.Arata foarte bine, zona este puțin ciudată dar asta e. Pentru mine este de 10 pe linie și evident că revin la ea. Good job Mirela!
  8. Fost, vizitat domnișoară și este chiar ok. Nu vreo frumusețe rară dar nici noi ăștia care mergem la ea nu suntem participanți la vreun concurs de frumusețe.Arata bine , prestație foarte ok in ciuda faptului că nu eram zodii compatibile Oral 10, eu i-am cerut soft și s-au conformat, atenție deosebită la împrejurimi și chiar se pricepe Normal 9, a fost o singura poziție și ok, păsărica foarte drăguță și se mulează perfect Locație 7, departe și nu cea mai ok, poate o sa caute ceva mai ok De revenit: DA
  9. Tânăra, nu prea știe să se futa, simulează și geme puțin și cam atât. Oral slab fara atenție la sateliti, n-arata rău dar nici ceva sa te facă să revii. Locația:9, arata bine in schimb prosoapele sunt clar refolosite Oral 6-7 cu indulgenta, n-are nicio treabă și clar nu-i place Normal 7, sta cum o pui dar nimic mai mult, nicio urma de implicare Gfe slab, nu prea se atinge de tine, așteaptă să facă repede treabă și gata Overall o experiență slăbuță, in afara că e o fată tânără nimic mai mult. Poate daca mai umbla la atitudine puțin și mai invata cate ceva este posibil să reușească mai mult. Ii doresc succes!
  10. Venim atunci. Baga și o poza cu pussy că să știm ce ne așteaptă
×
×
  • Creează nouă...