Sari la conținut

mihaibravu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihaibravu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

mihaibravu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Am si eu o recenzie daca va intereseaza una IN PREMIERA ABSOLUTA DACA DORITI GENTLEMENILOR. DECI uite cum sta treaba . Pe Andra o stiu de demult de pe vremea cand era la un salon in Marasti langa Kaufland .Anca si Ina erau colege. Nu stiu ce sa intamplat cu cele 3 fete din care mie mi-a facut enorm Anca si Ina . Am aflat ca nici Ina mai lucreaza la respectivul salon , nu stiu de ce .Mentionez ca Anca a mai ramas inca pe pozitie insa nu stiu apropo pana cand .Am facut ieri o vizita si am facut cunostinta cu Ina 2 .(Delia) o fata exceptionala din punctul meu de vedere, Am decis sa intru la dublu .m-am simti extraordinar. le recomand
  2. AM fost la Anca la fata din marasti, precizez ca asta e a doua oara si cred ca vor mai fii si alte ocazii no ca un simplu om si eu avand dorinta sa experiment ceva nou si ma refer la masaj ca mai mult nu se ofera î macar atat la banii astia , ok pot sa spun ca e frumoasa bruneta ,simpatica dar si o maseuza pe cinste ,de fiecare data cand am fost la ea pe mine ma multumit ,masaj foarte placut ,m-am simtit foarte bine ,e super bruneta, vo recomand. am vazut ca are si colege si ele dragute dar eu cu Anca am preferat ,mi se parea mai interesanta .Cand am intrebato cati ani are,mi-a zis ca are 25. preturile sunt aceptabile.
  3. Salut tuturor. Tin sa adaug ca si eu am facut o vizita la acest salon si ma gandeam ca poate o sa ajut pe cineva cu anumite detalii.ok sa incep cu ce sa incep nimici eu n i stiu in fine nr il am din piata hei bine am sunat , mia oferit detalii 60 in bikini, 80 nud masaj de relaxare fara contact. mi-am facut programare si am fost acolo.pfft am fost la masaj nud. am intrat itrun apartament , 2 camere, .am fost trimis la dus dupa care am fost invitat in camera.am stat o ora la masaj in care mam simtit foarte bine ,ii dau o nota de 9 .am fost multumit si cand mai am ocazia o sa mai fac o vizita.in rest in ceea ce primveste locatia e una curata. discreta.si o recomand pentru cei care doresc un masaj fara contact. nr 0756383612.am lasat nr ei pentru cei interesati. o cheama anca.
×
×
  • Creează nouă...