Sari la conținut

goazamica

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre goazamica

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

Vizitatori Recenți Profil

814 citiri profil

goazamica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. ce imi place ba ca va certati ca idiotii , si pe urma dati raspunsuri jmekere. dplm de prost
  2. pana la urma, Andreea, anca sau ana ? lason plm, dati si voi un HINT daca nu se poate da fb aici
  3. Doar ce am venit de la Alessia, f placut surprins de aceasta noua faptura aparuta pe plaiurile constantene. Am sunat o, m a indrumat o voce placuta spre locatia din faleza nord. Am ramas uimit cand a deschis usa, o fata frumoasa dupa care intorci capul pe strada, si mentionez ca sunt pretentios. Dupa o mica socializare am trecut la fapte. Totul in regula, f curata, a facut dus inainte, eu venisem pregatit de acasa. Note : locatie 8 Aspect 9 Oral 9 Normal 10 Decartat 100 lei ptr un numar. Per total, raport calitate pret bun. Am fost la altele cu 100 de imi pare rau si acum de bani Revin cu siguranta Merita incercat !
  4. Legenda_forumului, urmatorul meu user. Fmm de mos cretin ! Stau si ma cert cu toti frustratii si terminatii. Natie de rahat !
  5. Auzi legendele forumului. Cat de inchisi sunteti ba cretinilor ??? Incredibil ce tampenie zice mosu asta , legendele forumului. Cum ba ? Cat creier sa ai sa zici asemenea tampenie ?
  6. Omfg i got penalized. Noooooooooooo. Fo & get a life ! Auzi si la celalalt moron, "dnu synevo". Ai auzit de ironie, a'hole ?
  7. G2b7546783314l, nick dasta aveam la 14 ani cand jucam cs. Am actiuni la synevo te aia va trimit acoloshea. Omule, nu e treaba ta de ce nu am ajuns inca la medic. Eu am zis ce am avut se zis. O iei de buna sau nu, e problema ta. Cand imi ies analizele, o sa postez aici si gata. Sincer cei mai penali oameni de pe forum sunt aia care se iau de greselile gramaticale. Am postat de pe telefon , dar asa e cand u got no fkin life ... C ya sucka
  8. Astept rezultatul analizelor si voi posta aici. O sa le anunt pentru ca imi pasa de voi, nu de ele. Dpmdv, burn in hell bitches !
  9. Iti dai seama ca am transportat. Doar nu am lasat gonoreea acasa. Bineinteles, fara voia mea. Simptomele au aparut a 2-a zi dupa ultima vizita la Alis. De atunci nu am mai mers la nicio escorta
  10. Zilele astea merg la doctor si imi fac analizele. Dupa vizite la Alis am avut niste sindromuri semanatoare sculamentului. O sa revin cu update dupa analize. Totii clientii acestei fete sa mearga la doctor. Sfat.fata a disparut din oras, asa am inteles de la noua fata care raspunde la nr ei si este in locatia ei. Numa Bine
  11. ErAm precis ca TU, jh, o sa stii. Da da da , aia e fata. Da-mi detalii mai multe si un nr de telefon pls. O sa merg la ea dupa ce fac tratamentul vs gonoree luat de la scumpa Alis. Fmm Alis !
  12. Mda, posibil gonoree. Ordinea e : alis, anda, andreea, alis. Am vrut sa merg iar la Alis sa o iau de ureke, dar cica ar fii disparut din oras. sfatuiesc pe toti clientii Alis sa ne vedem la Synevo. Im there !
×
×
  • Creează nouă...