Sari la conținut

circus_0007

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre circus_0007

  • Dată Naștere 20.02.1981

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

circus_0007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Si-a schimbat nr. de tel: 0733.148.658 Am vazut ca are si alt set de poze, daca a mai fost cineva la ea sa ne semnaleze si noua daca mai sunt si alte schimbari.
  2. Am fost si eu saptamna trecuta, un pic precaut dupa recenziile cel putin neunitare de sus. Stabilit detaliile la telefon, locatia amintita din zona obor, mosilor. Ma primeste o doamna destul de aratoasa dar care isi arata varsta, un pic corpolenta la prim vedere, ma intreaba daca imi place ce vad... oricum nu mai eramin stare sa refuz si nici nu arata rau. Decartez 100 lei pt o ora. O chestie negativa, ca dupa ce am stabilit la tel ca face si dus asistat, zice ca a facut deja dus, ma asista dar nu intra sub dus (wtf?). Trecand peste asta experienta nu a fost una deloc neplacuta. La corp se vad anii, un pic de burtica, sanii lasati, dar compenseaza prin experienta si atitudine. Am inceput cu un preludiu cu sarutari - intr-adevar sustinute - mangaieiri. Oralul neprotejat zic eu destul de bine executat, 69, o nebunie . Normal ea deasupra, cu sarutari in continuare, de nota 10. Intre cele doua numere am vorbit un pic, poate a fost vina mea, dar n-am reusit sa legam o convsatie prea interesanta, mi s-a parut retrasa din acest pct de vedere, ei, dar nu pntru asta m-am dus. Dupa un pic de revigorare am reluat activitatea, fara prea mlt preludiu, normal missionary si pe la spate, executate ok. Totul a durat cam 45-50 de minute. La sfarsit zicea cand m-am dus la dus ca mai asteapta pe cineva si sa m a grabesc, dar a revenit dupa, precizand ca imi respecta timpul, bla bla. In concluzie la acest pret merita cu prisosinta, snt sigur ca ma mai duc la ea, daca nu e vorba de small talking, un GFE de 9+.
  3. Am fost si eu saptamana trecuta. Am sunat pe 0733.402.129 am discutat detaliile si candsa ajung, nu era la cine ma asteptam (cu nasul mare dar prestatie destul de laudata aici) ci o alta. O intreb daca ea e pe care o caut, zice ca nu, dar mi-a zis asta la telefon, ailalta e plecata si oricum presteaza aceleasi servicii etc. Eu ca boul am ramas.Pe scurt: Locatia aproape de Budapesta, langa un mic.ro, apartamanet destul de neingrijit. Fata total neprofesionist mai raspundea la cat un telefon cand ne pregateam sa trecem la treaba si mai si lasa telefoanele sa sune dupa. Destul de interesant dupa ce platesti pentru o ora sa auzi la cineva sa zica s[ revina peste 20 de minute. Daca nu dadeam deja banii plecam cu siguranta dar asta e. La fizic: Fata e destul de frumoasa dar tenul urat, sanii mari si lasati rau, inalta, corpolenta.Oral destul de mecanic, ma tot intreba daca mai vreau sau sa trecem la normal. Accepta FK, la normal statea ca o papusa, iar can am intreba-o de anal zice ca acum nu vrea, cu toate ca initial era vorba sa faca si anal. Sincer n-am mai avut chef sa ma cert cu ea, am terminat si am plecat. Pretul era 150 ora (sucker, vad ca face si pentru 100). O experienta total nereusita.Clar ca n-o recomand nimanui.Vad ca altiii au trecut alta locatie, s-ar putea s-o confund, nestiind numarul ei de telefon cum am zis inainte, totusi sunt destul de sigr ca ea a fost.
×
×
  • Creează nouă...