Jump to content

terenteterente

Serious Contributor
 • Content Count

  476
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

189 Reputatie Excelenta

1 Follower

About terenteterente

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Ardeal

Recent Profile Visitors

6,838 profile views
 1. Din recenzia anterioara, partea cu stropitul si transpiratul mi se par subtil niste nazuri. Intrebare onesta : este gipsanca? Nu ca ar conta culoarea, ma refer strict la atitudine.
 2. Prima a fost Consuela in vremurile de debut. Nu cred ca ar fi fost una mai potrivita. Direct cu fata la dulap cu limbi in cur din picioare, urmate de oralul cu gheata.
 3. Va salut, confrati din Timisoara! Am mai pus intrebare in privat, dar a trecut ceva timp de atunci. Am cateva drumuri in zona si as vrea sa impart activitatile. Le-am ales pe cele trei pentru gradul ridicat de perversitate, chiar daca al Giuliei nu e chiar la fel, dar prin permisivittea ei si aplicabilitatea serviciilor mie mi se pare perversa. Astept un sfat pentru o prima intalnire cu una din ele, intalnire care sa nu aiba clisee si ca un exemplu de permisivitate : dupa ce-ti dai drumul, sa poti continua sa-ti mai dai drumul odata, fara itnreruperi de discutii sau dus, cred
 4. Este baia+primul hol -> camera in fata ->hol/living cu masa -> camera de actiune. Faceam si-o schita, dar ma grabesc :)
 5. Am fost si eu de 2-3 ori. Are ceva atragator dar cand nu te astepti "pleaca" de acolo si iti cam strica cheful. Nu e treaba mea, dar sunt aproape sigur ca in camera cealalta este iubitul, pentru ca eu la ultima intalnire am incercat s-o fut la masa si mi-a dat replica ca ne vede lumea pe geam. In rest fata poate duce mult daca esti in asentiment cu ea, mai putin analul in capra pe care nu-l inghite Per total as spune un 8, raportat la servicii dar si depinde cum o prinzi.
 6. Buna Bianca! Ai si o colega, sau am citit printre randuri?
 7. In sfarsit o fata cu o manichiura corecta. Bravo, sigur iti dai seama ca simplul este cel mai stilat.
 8. Destul de multe pareri contradictorii. Domnisoara este sau nu de etnie, este sau nu paroasa (pe fata)? Multumiri!
 9. A cere este una, a oferi este altceva, Cel mai probabil dumneata si majoritatea compatriotilor nu inteleg semantica cuvintelor, sa nu mai zic de cunoasterea limbii romane. Raspunsul meu domnului de mai sus a fost putin necontrolat din cauza ca a ridicat topicul inutil si avea cateva informatii cu 2/3 pagini in urma.
 10. Avand in vedere ca mai ai mult pana departe, in opinia mea, pentru tine este dificil. P.S. Ofer scuze Dorinei pentru interventie.
 11. Draga Lara, Te rog sa-mi scuzi necunostiinta dar vreau sa inteleg un lucru... tu esti Trans MtF sau FtM?
×
×
 • Create New...