Sari la conținut

haiducu99

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de haiducu99

  1. haiducu99

    a fost cineva ?

    Un jaf.... am sunat... mi-a zis sa revin intr-o ora... am sunat iar.. mi-a raspuns dupa 2 ore ... zicand sa revin peste inca o jumatate de ora...peste inca o jum de ora nu a mai raspuns... probabil isi facuse norma
  2. Si nu merge nici link-ul.... pune draga niste poze aici
  3. Nu rasp la tel. In ce zona este locatia ?
  4. Pai normal ca am platit sa mi-o sugi ) ce.. trebuia sa te cuceresc ? Sa te scot la film ?....o sugi pe bani si gata.. ce kkt te tot dai importanta asa ?
  5. Da' ce ai draga ? .... ziceam ca noua , celor de aici.. ni se rupe pula ca ai plecat tu in Banat.... ti-am dat la muie... te-am futut.. sa te arda si altii... ce pula mea te crezi asa pretioasa ? Esti doar o curva pana la urma. JET !
  6. La Timisoara ploua ? Atat de mult ne intereseaza.....
  7. Nu arata ca in poze. Kg in plus.... sanii si fundul nu sunt ca in poze Recupereaza insa la implicare.... ca si prezentza.... e departe de ce se vede in poze... totusi..note de trecere;) o suge cu stil
  8. Am fost la doamna.. multi dintre cei care au recenzat au dreptate. Se implica.. vrea..nota 10 . Nota 2 insa la pozele postate... induce grav lumea in eroare.... grav !!!!!!!
  9. tot cu photoshopu` lucrezi pozele draga.... ?
  10. Flory... contacteaza-ma pe prv. In legatura cu profilul tau de fb
  11. Nu sunt deloc profesioniste.....sunt niste poze care induc lumea in eroare. Gagica are tatele mult mai mici... fata ei ni este del
  12. Daca tu vezi ceva profesional in pozele alea.......... sunt n
  13. uite draga mobila "indoita" http://postimg.org/image/ae0xmxhu7/ am incercuit ca sa vada toata lumea
  14. papusa..... te-am cautat.. am fost la tine... si nu ti-am facut o recenzie negativa.. esti ok din punctul meu de vedere....DAR.... , Nu ai sanii asa mari cum ii lasi sa se vada din fotografii. Totodata mai ai modificari si pe la burtica si pe la maini. ca sa nu mai zic si de micile ajustari la fatza. Nu trebuie sa induci lumea in eroare... nu e corect sa stii . Ai foarte multe recenzii pozitive... grupul de clienti fideli il ai format.... nu stiu de ce trebuie sa dai bine in poze aici.. nu facem casting.. vrem sa vedem totul cat mai real. treaba ca eu sunt inregistrat de 3 ani si nu am postat nu are legatura cu pozele tale photoshopate . Iar diferenta dintre pozele facute cu telefonul.. si cele photoshopate.. este enorma draga mea .. enorma !
  15. Sunt singurul care vede poze photoshopate la greu??? In ultima chiar si mobila.. ma rog ornamentele de pe sifonier sunt curbate ) ca sa nu mai zic.. ca ... uitandu-ma atent.. nu vad nici macar o poza sa nu fie prelucrata pe la burtica.. sani.. maini... etc.
  16. aa.. si inca ceva.. daca o sa cautati la userul care a postat filmul, o sa gasiti mai multe cu tipa.. se pare ca sunt un cuplu
  17. Tipa are un filmulet pe xhamster.com .... mi-am dat seama din pozele de aici si dupa alunita dintre sani nu stiu daca am voie sa postez link-ul ,dar puteti intra si da search : " sex oral de calitate si frumos "
×
×
  • Creează nouă...