Sari la conținut

ionutdima17

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionutdima17

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pitesti

ionutdima17's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. In urma cu cateva zile am vizitat-o si eu pe domnisoara la hotelul din centru! Specific ca mai are o colega mai plinuta, Alexandra! Locatia este curata, prosop, gel de dus, apa calda! Domnisoara este frumoasa si miniona, foarte prietenoasa, nu te grabeste, accepta orice pozitie! Oral - 9 Normal - 10 GFE - 10 Pret - 200 lei/ora De revenit!
  2. Eu am reusit sa le contactez insa mi-au spus ca nu presteaza mai mult decat masaj erotic si nu m-a interesat...pt moment.
  3. Buna ziua! O experienta urata la duduia din nord, bl. EDITAT Are foarte multe anunturi in curierul zilei. Eu am gasit-o la tel: 0733830722. Deci cand auziti de locatie in blocul Editat..va recomand sa nu mergeti. Duduia se recomanda: Ina. In anunturi se recomanda ca ar fii zana din povesti. Descriere: blonda, urata, scunda, grasa, sani mari. Am ramas la ea pt ca m-am gandit ca poate stie meserie dar m-am inselat. Oralul a durat maxim 1 minut, voinicul nici nu era sculat cum trebuie. Nota 3. Normal: nota 1. Nu accepta decat sa stai deasupra ei. Lipsa totala de implicare. Nu schimba pozitii si vrea sa te expedieze cat mai repede. Pret: 70 lei. In concluzie: nu o sa mai merg niciodata la ea. Cine mai descopera si alte nr de tel ale ei...ar fii bine sa le postam aici. Nu e bine sa dam prea multe detalii despre adresa (nici nr bloc ) +1
×
×
  • Creează nouă...