Sari la conținut

pascuale

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pascuale

  1. Am trimis gresit.Scuze. La fel de draguta este si Issa,nu am mai vazut-o insa de foarte mult timp. Atuul este si tineretea.
  2. Eu nu am simtit absolut nimic ciudat cu privire la persoane prin preajmă,cu privire la interactiune,pentru mine a fost foarte bine,depinde foarte mult de la persoana la persoana. Raportul calitate pret si eu zic ca este foarte bun.
  3. Are dreptate Qxxx,Zyna arata foarte bine,este foarte plăcută cu o piele catifelata care miroase a foarte curat ,este o prezenta extrem de agreabila. Rezervarea am facut-o cu o zi inaite, confirmarea cu o ora inainte,totul a fost respectat. Nici eu nu detaliez,insa va spun sincer a meritat întrutotul, chiar este de revenit. Sper sa o putem tine cat mai mult timp la noi si ar fi super daca ar reveni regulat,insa cred ca depinde foarte mult si de noi.
  4. ZENY,este alegerea ta,iar noi,cei ce te vrem aici,trebuie sa ti-o respectam si sa te respectam,esti o fata draguta si sigur o sa ne bucuram de tine,de frumuseta ta,de finetea ta de felul tau de a fi. Bineînțeles si tu de noi. Te așteptăm cu mare drag si interes.
  5. Ok,de la mine ai deja 3! Locatii bune: Str.Morilor,bloc nou apartament Ostroveni garsoniere G30 parca G-ral Magheru et. 8 apartament Dem Rădulescu, vis-a-vis de Lidl
  6. Spun sa vii,esti foarte draguta si am citit despre tine numai lucruri frumoase.
  7. Cred,ba nu,sunt chiar sigur,ca ai avea mare succes!
  8. Ti-ai facut unghiutele si ai fugit repede! Nu stiu de ce esti pe repede inainte pe Vâlcea. Te pup,revino fata frumoasă!
  9. Exact cum ti-am spus,ti-ai ai făcut unghiiutele si ai fugit!
  10. Buna Katy,Mary(Bella),a stat intr-un apartament super,nou nout,aproape de centru,pe str.Morilor. Esti o fata minunata, abia aștept si cred ca nu numai eu,sa ne revedem. Sa ai o PRIMAVARA minunata!
  11. Ar fi super,ai aduce PRIMAVARA cu adevarat!
  12. Da,Mary(Bella),este o fata minunata,intr-o locatie noua frumoasa. Comportamentul ei este nemaipomenit, este continuu cu tine de cand intri pana pleci. Oferta este cea mentionata, profi la ce-ti ofera si raportul calitate preț zic eu foarte bun. Esti suuper Mary,mulțumesc pentru timpul petrecut cu tine.
  13. Îți doresc tot binele si abia astept sa te revad.
  14. O fata minunata, cred ca unii dintre noi o asteptam cu multa nerabdare.
  15. Bine ai venit! Sper sa-ti fie bine,sa ai parte de oameni ok,nu raspunde la provocari si punene-i la punct pe cei ce nu-ti plac. Esti foarte draguta si cred ca sunt destui baieti aici care vor sa te mangaie mult timp. Bafta,data frumoasă!
  16. La mulți ani!Româncuță frumoasă.
  17. Sa fii sănătoasă si mereu la fel de frumoasa!
  18. Preturile sunt ok pentru ceea ce ofera Carina si este numai treaba ei,restul daca vrei sa mergi sau nu in aceste conditii,este numai treaba ta. Tu OXOXO comentezi cam mult,nu prea iti convine nimic si ai de multe ori o atitudine cam rautaciosa. Eu zic să-ți mai revizuiesti comportamentul si concluziile,cred ca o sa avem mai mult de castigat atat tu cat si noi.
  19. Am vizitat astazi o fata draguta,finuta si foarte zambareata. Te simti foarte bine in compania ei pe tot parcursul intalnirii.Este foarte receptiva si promta, mi-a raspun repede la mesaj,asa ca ne-am intalnit rapid. Serviciile super cu un raport calitate pret exceptional. 150 ,30 min. cu fk si cim. Mulțumesc, chiar merita fata.
  20. Vizitat astazi,o experienta foarte placuta,Oana finuta,drăguța,placuta. Totul a fost respectat,atat serviciile cat si programarea. Seviciile sunt cele mentionate in oferta si facute cu placere si fara graba. Costuri:-200 fin -400 ora. Mulțumesc mult pentru tot.
  21. Andreea,tu esti o fata drăguța, finuța si isteață, lasa-i pe frustrati ,nu cred sa reușești sa schimi ceva. E pacat sa-ti faci sange rau,incerca sa ramai cu oamenii frumosi ce te inconjoara si care-ti sunt fideli,cred ca sunt deja destul de multi. Bafta si felicitări in ceea ce faci pe aici ,eu zic ca tu si Issa sunteți deosebite si ma repet,finute si foarte drăguțe.
  22. Bai,bai baieti,nici nu stiu cum sa va spun,nu mai dați cu mucii in fasole... Piata-i praf pe aici si voi faceti pe pretentiosii..... Nu va place nu mergeti,fata nu va obliga,dar va rog fiti respectosi si vedeți-vă numai de ale voastre.
×
×
  • Creează nouă...