Sari la conținut

budkalos

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre budkalos

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

680 citiri profil

budkalos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Ceau, Ella. Mai esti prin Timisoara? Incerc sa te sun la numarul din Publi24 dar ai telefonul inchis. Imi e tare dor de tine...
  2. "Buna dragul meu , numele meu este Andreea . Sunt o fata drăguța ,amabila , prietenoasa și mereu cu zâmbetul pe buze . Dacă dorești sa te ralxezi după o zi grea alături de o domnișoara frumoasa , te aștept in locația mea , discreta și curată . Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții . Pot venii și la hotel/pensiune . Nu accept persoane in stare de ebrietate . Nu accept persoane cu bile ." https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/blonda-seducatoare/d42ih5h8386975feeh4866hih05497hi.html A fost cineva la ea. Din poze arata apetisant (daca or fi reale)... Daca ati testat-o, va rog sa imparrtasiti experienta si cu noi.
  3. Salut! Iarta-ma dar nu am inteles metoda de tarifare. De ex. daca vreau sa stau o finalizare, dar vreau si anal, ma va costa 150lei/finalizare+150lei/anal?
  4. Salutare! Las si eu un comentariu, dar doar pentru ca m-a rugat domnisoara. Emma, e o fata frumoasa, cu un corp bine proportionat. Actiunea a fost destul de scurta, eu fiind pe fuga. Dupa igienizare, m-am pus pe pat, asteptand-o pe Emma sa vina langa mine si sa incepem actiunea. M-a facut sa ma ridic ca sa-i inmanez onorariul (mentionez ca nu arat ca un tzepar) dar fiind pentru prima data in vizita la ea, m-am conformat fara comentarii. Oralul neprotejat a fost unul soft, drept e cu priviri dragute din partea ei, fara deep sau alte artificii. Normalul protejat a inceput cu LOT timp in care s-a ajutat si de mana, lucru care nu e pe placul meu. Am trecut la doggy style unde am si terminat. Dus, imbracat si dus am fost. In timp ce ma incaltam, a sunat interfonul, la care nu a raspuns in timp ce eu eram inca acolo. Ca si concluzii, fata e draguta, cu un "joc teatral" bun, dar actiunea nu a fost una wow. Sunt fete in TM care se implica mai mult (cel putin cu mine). Am intrebat-o de anal la care ea mi-a raspuns ca o am prea groasa. Sincer, daca colegul nu scria ca a facut si anal cu Emma, as fi fost tentat ca e doar reclama falsa... Note: 8 pentru tot. Oricum, multumesc Emma.
  5. Ella, te asteptam si la Timisoara. Mie imi e dor de tine...
  6. In Timisoara pe cand te mai intorci?
  7. Salutare! Este prima mea recenzie, asa ca va rog sa fiti ingaduitori. Am trecut si eu de dimineata pe la Any. Marea greseala pe care am facut-o a fost aceea ca am luat o singura finalizare. Data viitoare nu voi mai gresi. Any este o fata foarte frumoasa (cea mai frumoasa din cate am vazut activand in acest domeniu), suptirica, cu o atitudine usor timida (lucru ce mie mi-a placut), Sanii mici (exact pe gustul meu) si cu un posterior numai bun de masat. Actiunea a decurs ... ciudat...dar din cauza mea. A inceput cu un ON perfect cu accente de deep. Din pacate, dornic de pasarica, am oprit-o. Am urcat ca un misionar peste ea, orindu-ma la scurt timp si din aceasta activitate umeda si stramta, pentru ca am vrut sa termin CIM. Domnisoara s-a conformat, urmand un nou oral emed si adanc. Intr-unn final am explodat in gurita ei mereu zambitoare. A urmat dusul aferent, facut intr-o baie curata (la fel si apartamentul si asternuturile) sters cu prosopul destinaat doar mie. Imbracat si plecat... Note: ON - 10+10 (fiind vorba de doua reprize) NP - nu am prestat foarte mult aici, din vina mea, dar nota poate fi maxima (o voi da la urmatoarea vizita de o ora) Locatie - 10 Aspect domnisoara - 10+ Am platit 150 lei, bani dati la inceputul actiunii. P.S. A fost foarte maleabila in privinta intalnirii. Am sunat-o spunandu-i ca vreau sa ajung la si jumate, dar am ajuns la si un sfert, ea raspunzandu-mi la telefon si primindu-ma imediat. De apreciat! Multumesc, Ani, revin cu programarea de o ora asa cum am promis.
×
×
  • Creează nouă...