Sari la conținut

raduan123

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre raduan123

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.018 citiri profil

raduan123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-4

Reputație

  1. Stau câteodată (pe veceu) si ma întreb la ce folosește răutatea umana? De ce suntem construiți sa avem asa ceva in noi? Ne-a ajutat cu ceva in cursa pentru supraviețuire?
  2. Draga mea, Uana! Promit sa ma fac băeat dă treaba dacă ma lași sa-ți iau scufita-n bot 🤗 O sa îți scriu recenzii laudative, o sa facem sa fie bine pentru toată lumea. Ma primești 50 lei, asa iti speli păcatele. Ce zici? E cea mai tare oferta 😍🤩🥰😊
  3. Asa e. M-ai prins... de pula 😈😈😈
  4. Se pare că sunt unele fete care baga mâna in buzunarele clienților. Atunci cand aceștia sunt la duș. Las aici un link cu una dintre panaramele astea. Vad ca mai nou dispar mesajele de pe topicul ei
  5. Asa e. Eu sunt de vina pentru faptul că stimata escorta are destele cam lungi. Eu sunt de vină pentru ca unii confrati sunt cascati si isi lasa lucrurile nesupravegheate. Eu sunt de vină dacă clientul e nemulțumit de ceva. Eu sunt de vină ca a plouat azi.
  6. Ce plm de dovezi vrei? Inregistrari video? Dacă e asa, aduceti dovezi când faceti recenzii, ca mintiti in recenzii. Voi, de fapt, ati jucat lambada, nu v-ați futut. Dacă mai aveau pizdele posibilitatea de a modera mesajele, imediat ștergea tot ce e aici! Boicotarea totala, asa trebuie făcut cu panaramele astea. Date exemplu! Sa meargă la uzină, la saiba și șurub!
  7. Omule, vrei să zici ca mint aia care au fost furați? Mai du-te si-n pula noastră de muist ce ești. Dacă e asa, putem noi spune ca te-a lăsat sa o fuți pe 50 de lei, ca sa ii faci recenzie bună. Ce carpe de oameni!
  8. Adică nu te-a făcut la buzunare? Asta e motiv de bucurie? O lume plina de papagali 🤗
  9. Nu el trebuie să fie de încredere ci curva. Cata încredere poți avea in hoatza asta, se vede 🤗
  10. Fa bine si cere-ti scuze fata de oamenii ăia, nesimțire ce ești. Arată ca ești om. In cazul tău, o curva de om 🥰
  11. Bună. Pot veni la tine? Menționez faptul că nu am nimic furabil 🤗
  12. Baga-mi-as pula-n rasa voastră de handicapați, sa va explic... Nu o sa înțelegeți, dar... Cand o fata e ok, trebuie apreciata. Mergem la ea, ii dam o limbă - n pizda, o luam in brațe, alea, alea... Cand o fata alege sa fie scârbă, atunci trebuie sa-i futem norocul! Ca sa nu ne mai muiasca ea pe noi. Stiu ca e greu sa înțelegeți, ca de aia sunteți retardati!
  13. Ce față de baietoi are 🤔
×
×
  • Creează nouă...