Sari la conținut

andrew_andrew69

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andrew_andrew69

  • Dată Naștere 15.05.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Women

Informatii de Contact

  • Telefon:
    andrew_andrew69

andrew_andrew69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputație

  1. Mijto si prietena ta, un pret pt show aman2?
  2. Hello, Adaug serviciilor mele urmatoarele : striptease, masaj de relaxare, masaj erotic, fk, anni/cunnilingus, uro, etc. Sunt deschis provocarilor si fanteziilor doamnelor si domnisoarelor. Pentru o companie de pana la 3 ore - 200 ron. Va astept la o discutie pentru a ne cunoaste mai bine.
  3. Mersi, casnico. Ai dreptate in jur de 1h.30-2, pt cuplu, este potrivit. Oricum eu de fiecare data, am discutat si m-am "inteles" cu cuplurile, la tarife in fct de dorintele lor. Am pus acele tarife de mai sus, mai mult orientativ. Cele mai multe detalii le ofer dupa ce vbim. Oricum ms de sustinere petrepetre02...eu stiam ca barbatii nu-si iubesc soacrele, dar in cazul tau e invers, vrei sa-i faci un mare bine!
  4. Cat despre tine petrepetre02, esti de ajutor fetelor si cuplurilor cu descoperirea ta ) ... Acum hai sa-mi lasati topicul in pace. Multzam!
  5. "boierule", esti interesat de serviciile mele? e destul de clar scris: 1 ora = 100 ron. vrei mai mult cu 30 min? 200 ron. Dar vezi ca e pt cuplu . Daca esti singurel...sa stii ca pt gay nu prestez. Sante!
  6. Hello, all! Voi adauga celor prezentate mai sus, pentru a nu mai fi intrebat de fiecare data...: - programul : 10.00-23.00, luni-sambata; - tarif pt cuplu : 100ron/ora; 200ron/1h.30 - servicii : ofer cunnilingus, 69, fk, annilingus, rollplays(stapan/dominat), uro, etc. - accept doamne si domnisoare indiferent de forme si varsta. Rog si ofer discretie. Va astept...
  7. Buna, Am 25 ani, 1 88m, 86kg, ochi albastri, constitutie atletica, sociabil si placut. Ma adresez cuplurilor, domnisoarelor si doamnelor - indiferent de varsta sau aspect. Ma deplasez la hotel/apartament/locatie. Contact : Id mess : andrew_andrew69 [email protected] Tarif : - in functie de timpul petrecut impreuna/fantezie/etc. - negociabil. - pt cuplu - 100ron/1h, 200ron/1h30m Ma implic 100% pentru a tine legatura si pt viitoare intalniri si pt a va simti bine in compania mea. Add pe mess si va veti convinge(ofer web si tel pt contact). Nu las tel aici pt ca nu doresc sa fiu contactat si de "altii". Garantez igiena si seriozitate.
×
×
  • Creează nouă...