Sari la conținut

haibacau

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de haibacau

  1. De ce tot scrii atât de mult despre ea.....încerci că afli ceva....sa o convingi de ceva?
  2. De la ce ora incepi programul?
  3. Multumesc! Nu e aceeasi cunostinta:)
  4. Blonda cumva? Nu te supara ca intreb.
  5. De data asta nu te pot vedea din pacate. Dar data viitoare cand vii o sa ajung la tine cu papanasi =)))
  6. Hello! Am vizitat si eu domnisoara pentru a doua oara si este ceva ce merita incercat. Foarte rar revin a doua oara la o fata dar pe ea abea am asteptat sa o vad din nou. Am stabilit pe WhatsApp ora intalnirii cu o zi inainte si sa tinut de cuvant in privinta asta. Este foarte comunicativa, poți sa discuți aproape orice cu ea, foarte serviabila, te intreaba daca vrei ceva , e cu mult peste alte escorte in unele privinte....Este o fata care are o atitudine pro client daca stii sa te comporti cu ea ( chiar ma surprins placut insistenta ei....aici nu o sa detaliez dar stie ea la ce ma refer) . Este o fata draguta, micuta de inaltime, cu un corp bine proportionat care arata grozav cand este plin de ulei. Colegii, in recenziile de mai sus au detaliat ce face si ce nu face, asa ca nu o sa mai scriu si eu asta din nou. Note nu o sa las ca nu sunt adeptul lor dar sunt destul de ridicate daca ar fi sa le dau. Larisa, multumesc pentru timpul petrecut cu tine. Sper sa ma lasi sa te mai vad. Seara frumoasa!
  7. Iti aduce și prăjituri de casă poate poate....:))
  8. Eu unul nu am reușit să dau de intrarea în clădire după explicațiile ei...nici google maps nu e foarte precis cu aceasta adresă. Poate un coleg care a fost la locație sa fie mai explicit și să mă ajute și pe mine?
  9. haibacau

    Indisponibilă

    Daca nu faceai cim absolut deloc era mai rău,da așa.....ai făcut și tu o pomană....uneori mai pierzi....uneori mai câștigi.....
  10. Mai știți ceva de fata asta? Mai țineam legătura cu ea pe WhatsApp dar de câteva luni nu mai știu nimic de ea.
  11. Eu unul chiar te astept. Sper sa reusesti sa ajungi.
  12. Roxy sper sa mai revii in Bacau pentru a 2 a runda de masaj si ca sa imi pot lua si revansa :) (daca iti aduci aminte de mine cred ca stii la ce ma refer) Numai bine iti doresc si imi pare rau ca vizita ta nu sa desfasurat cum cred ca ti-ai imaginat-o.
  13. "Veniti sa le vizitati" sau mergeti sa le vizitati?
  14. Mai e vreo sansa sa revina Celine in Bacau?
  15. Am vrut sa trec astazi pe la ea dar a spus ca nu mai este in Bacau si ca revine in 2 saptamani. Pacat.....am avut ghinion astazi. Zi frumoasa!
  16. haibacau

    0733272571

    Dupa recenziile frumoase, am zis sa o vizitez si eu astazi. Am dat de ea la telefon dar a spus ca nu mai este in Bacau. Revine dar nu stie cand.
  17. Buna Iulia! Daca mai citesti forumul da-mi te rog un mesaj (sunt baiatul inalt). Am pierdut nr tau si nu stiu cum asi putea da de tine...
  18. imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la ea. Am o curiozitate...ti-ai gasit cumva iubit?
  19. Salut. Am fost si eu mai devreme dar nu am rămas. Mai are o colegă. Nu mi-a placut de niciuna din ele....
  20. haibacau

    Pisic

    Salut! Stiti cumva daca domnisoara mai este prin bacau sau daca mai lucreaza? De fiecare data cand sun intra mesageria...
  21. Buna ziua! A mai fost cineva la acest salon? Ce fete mai sunt pe acolo?
×
×
  • Creează nouă...