Sari la conținut

sarpe2122

Serious Contributor
  • Număr conținut

    335
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sarpe2122

  1. Aceasta domnita cred ca ne ia de fraieri. De ce? Va spun acum. Ieri ii scriu pe W și o întreb dacă astăzi este la lucru. Îmi rasp ca da și ii solicit sa fac o programare pt astăzi.... Și ce credeți?... PAUZA. Nici un răspuns. Azi revin și ii scriu pe W și ce răspuns credeți ca primesc?.... Ca nu mai are locuri. Trageți voi concluziile. Mie mi-a ajuns aceasta tip de experienta. Spune multe despre caracterul ei.
  2. Salut confraților. Este o tipa Elyna, de pe Publi24, care are niște cerințe care te pun pe gânduri. Spune ca, citez cuvintele ei,, din motive de securitate, accept plata serviciilor, cu cardul de voucher".
  3. Bună ziua. Acum am discutat cu tipa de pe Sevis. Fugiți fraților de asta. Cred ca are probleme grave. I-am cerut câteva detalii și la un moment dat, a scris.... futute în gura Marș în morții matii.... Va dați seama ce caracter infect are.
  4. Ma interesează câteva amănunte despre o tipa din Galați. Dacă ma poate ajuta careva. 

  5. sarpe2122

    0752773792

    Mie îmi pare tare ciudat ca tipa oferă doar sex normal. Eu unul nu ma declar mulțumit pt asta. Indiferent cum se comporta în pat
  6. Acest salon a avut pe timpuri o domnita pe nume Alexandra. Pt ea devenisem client fidel. Totul îl făcea la superlativ. Dacă acum ar fi maseze măcar la jumătatea nivelului acestei tipe, noi bărbații cred ca am fi făcut coada la orice salon.
  7. Nu am zis nicăieri ca trebuia sa îmi ceara 150!!!!! Doar ca a sărit calul cerând 300. Și am scris pe forum sa va atrag atenția sa nu pățiți ca mine.
  8. Eu iam zis ca nu am mai fost de 5 ani la nici o escorta. Probabil de aici tipa a forțat nota.... Oricum părerea mea este ca 250 era ok.
  9. Salut. Sa va povestesc experienta mea cu deținătoarea topicului. Discutam pe W, îmi zice în prima faza 150, 30min. Ii spun ca ma interesează masaj erotic cu finalizare orala. Spune ok și cât vreau sa stau. Am zis ca vreau o ora, dar sa vedem dacă va vrea și,, juniorul". Ma prezint la locație, cu o mica atenție, dus eu, dus tipa și trecem în camera de acțiune. Îmi face un masaj de relaxare, foarte bun, pe spate, ma întorc și îl ia pe junior la masat, dezmierdat, pana îl face beton, apoi îl suge 2,3 minute, după care explodez în gura tipei. Igienizare ea, igienizare eu, îmbrăcarea și bomba. O întreb cât ma costa. La care senin, fără nici o urma de remușcare sau bun simt, spune 300. Timp petrecut de când am întrat pana la plecare, 45 min. Va las pe voi sa trageți concluziile. Știu ca vor fi păreri pro și contra, dar am zis sa trag un semnal de alarma. Sa stabiliți serviciile și prețul de când întrați în apartament
  10. Nu știu cum pot fi unii bărbați prostiți sa dea 100-250 euro, pt 1,2 ore sex oral și normal!!!!
  11. Salut. De Kara 21, din București, știți careva ceva. Sau ați întâlnit-o?!
  12. Feritiva de una Pisi, din Targu Mures, cu cont pe Caut Sponsor. Va tine in vrajeli si minciuni si pe urma bate apropo de bani...imprumut.
  13. Salve. Pentru Mihaela și Diana Dya, se poate datele de contact?!
  14. Salut. Dacă ești amabil, îmi poți oferi datele de contact pentru Ella32?
  15. Salut. Sunt de langa sibiu si daca esti amabil, te rog sa imi oferi si mie modalitatea de contact pt isse, din Sibiu. O sa iti ofer si eu o tipa super din Bucuresti. Scrie in privat te rog.
  16. Salut tovarasi. Am bifat pe domnisoara Alexandra. Contact usor, initial pe whatsapp, apoi telefonic, pt a se interesa daca ma descurc sa gasesc locatia. Intr-un final ajuns, urcat la ea. Ma astepta intr-un neglija, din care am putut observa conturul sanilor. Socializat ceva timp, la o tigare, un suc, dupa care m-a invitat amabil la dus. Intors in camera de actiune, am rugato sa inceapa cu un oral, in fata oglinzi, eu in picioare, ea in genunchi. Actiune a fost pe placul meu. Am trecut in pat, in 69, unde, in timp ce eu ii savuram piersicuta, ea se lupta cu ,,juniorul" meu, reusind sa il faca sa explodeze in gurita ei. A primit totul, dupa care fuguta la baie. A urmat o noua runda de socializare, am povestit diverse, dupa care, ma intrebat daca nu vreau sa imi faca un masaj. Am acceptat bucuros, unde am fost ,,framantat" bine, dupa care a continuat cu un oral bun, pt mine, a montat cauciucul, dupa care am finalizat. Nesperat. Deobicei nu prea reusesc 2 finalizari, in asa timp scurt. A fost o surpriza mare si asta datorita domnitei. Si acum notele: comunicare si discutii, 10. Aspect 9+, tanara, sanii potriviti, pietrosi, numai buni de zmotocit. Servicii: oral 9+, normal 9. Cadoul: pt 2 ore, sex normal protejat si oral neprotejat, 600 ron. O investitie de care nu imi pare rau. O recomand cu caldura. Mergeti cu incredere. Vineri sau sambata pleaca din Brasov. Multumesc inca odata, Alexandra.
  17. Salut tovarasi. Vreau sa va previn in legatura cu o tipa care da tepe. A avut cont pe Caut Sponsor, dar momentan si l-a sters. Este din Ploiesti si a avut numele Miruna. Posibil sa apara sub alt nume, asa ca atentie. Mi-a cerut pt o filmare bani si cum parea ok, am muscat momeala. Dar dupa ce am pus banii, a zis ca stai ca nu am primit si dupa o ora m-a blocat. Sper ca va este de folos aceasta atentionare.
×
×
  • Creează nouă...