Jump to content

futbine31

Serious Contributor
 • Content Count

  803
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

702 Reputatie Excelenta

5 Followers

About futbine31

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday 01/17/1982

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  bucuresti
 • Interese
  Imi place ca fiecare escorta la care merg sa se simta bine in prezenta mea si s-ai produc macar un orgasm sau mai multe.

Recent Profile Visitors

16,612 profile views
 1. Felicitări pentru promovare! 💋💋🎉🎊Ești o femeie senzațională! 💋💋
 2. Multă sănătate și însănătoșire grabnică Bety!
 3. Bine ai revenit în Top! Meritai! Ești o dulce, serviciile tale sunt ireproșabile și cu un corp superb! 💋💋😘😘
 4. Bine ai revenit în București Carima! 💋💋😘😘
 5. Bine ai venit pe forum Maia!
 6. Amândoi cam obosisem, pentru a fost o oboseală bună, sper că și pentru tine. Pupicii dulci! 💋💋😘😘
 7. Știu că este târziu să mai fac o recenzie după 2-3 săptămâni dar pot spune un pic din îmi aduc aminte. Programare făcută cu o zi înainte și confirmată în ziua următoare cu vreo 2 ore înainte. O locație foarte ușor de găsit, bine întreținută și plăcută. Monika este o femeie foarte dulce, zâmbăreață, cu niște gropițe tocmai bune de sărutat și care seamănă foarte bine cu Dhurata Dora. Corpul este unul voluptuos, în stilul Carmen din Berceni, poate chiar mai mult, sâni la fel de mari, cred că numărul 6 tocmai buni de gustat, supt și mângâiat, un fund mare de braziliană foarte pufos și bun de călăr
 8. Ai mai luat un partener de joacă pentru puștiul tău? 😘😊
 9. Am fost la vecină ei Simona și am întrebat de Larisa. Ma informat că lucrează dar are un program mai complicat iar tariful nu îl cunoaște.
 10. Am vizitat-o astăzi pe Daniela după o programare făcută cu o zi înainte pe forum și confirmată pe watsup astăzi. Am încurcat un pic locația dar după un share location am ajuns repede. Intradevar locația este model mai vechi dar în baie ai tot ce îți trebuie. Daniela ma întrebat de la început ce îmi place, cum voi face finalizarea și cum vreau oralul. Am făcut un dus înainte de a începe acțiunea apoi am început să o sărut pe gât și pe sâni, după care am primit și eu câteva sărutări pe corp apoi un oral soft, umed cu tendințe deep și cu o atenție delicată și excitanta asupra ouțelor, după care i
 11. Este foarte bine făcut clipul și este expus exact ce trebuie și cum trebuie. Ai o păsărica frumoasă și bună de gustat.
 12. Îți doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La multi ani!
×
×
 • Create New...