Sari la conținut

charny123

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre charny123

  • Dată Naștere Februarie 23

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

charny123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Ai inteles aiurea tot . Este vorba de caliatea masajului , finalizare si timpul petrecut pe bani tai. Platesti 150 de lei care este o suma totusi. atunci ai pretentia sa fi masat 50 de min chiar daca nu ti se scoala treaba fiinca esti prea beat. Nu am dat in viata mea intr-o femeie si nici nu am pretenti absurde in salon cand ma duc, incerc una alta daca iasa iasa daca nu ramane nu. Am vazut intradevar clienti nemultumiti care au primit bani inapoi. Eu insumi am fost de multe ori nemultumit, de aceea prefer sa intru numai cu persoane cu care am mai intrat si stiu cum fac masaj. Repet chestia asta se intampla in orice salon depinde de fata cu care intri eu am patit chestii aiurea in mai multe saloane inclusiv la acesta. Faceti o rubrica cu gagicile care sunt la saloane de masaj si nu fac masaj ok sa se stie si garantat o sa ai nume de gagici din toate saloanele din Cluj. Pot sa iti dau o serie de gacici ce inclusiv si o dau ( fac sex ) in saloane si sunt in toate saloanele din cluj . Am futut de nenumarate ori in saloane de masaj si nici macar nu am platit extra daca plateam extra probabil nu mai mergeam la masaj numai la futut. De aceea nu fac recenzi aici pe site . Pot sa va zic mult mai multe chesti dar sincer deja imi pare rau si de ce am scris . O zi buna tuturor.
  2. Am vrut sa evidentiez un lucruca indiferent de locatie fetele sunt cam la fel peste tot. Trebuie sa cauti ca sa dai de calitate. Imi cer scuze pentru limbajul de m ai sus dar sunt un foarte mare misogin . Dorinel o sa ma uit la reguli cum se face o recenzie si pe scurt o sa incep sa fac recenzi.
  3. Tipa are 36 de ani si are cateva afaceri in cluj motiv pentru care nu se prea ocupa de salon. Nu a facut masaj in viata ei dar este din garda veche de fete care au bagat japonia la greu. @ lesbianul daca nu te poti inpune in fata la o otrava in speta Diana parca ai spus sa iti faca 2 finalizari si sa stai macar 50 de min mai bine nu te duce la masaj. Aicea nu e vorba de salonu in sine ii vorba de otravile care preteaza indiferent de salon. Am intrat cu toate otravile de acolo de la salon si am selectat cateva care stiu sa preteze si intru numa cu ele din pacate nu prea le am cu tastatu si cu povestile cum le scrie stalingrad fiinca as avea multe de povestit nu neaparat doar de salonul moulin rouge Am fost la toate saloanele din Cluj si daca esti un fraer te alegi cu o laba rapida indiferenrt de salon. Deci daca nu aveti coaie nu mergeti la saloane . Sper ca nu am incalcat nici o regula si numa bine.
  4. A lucrat la Moulin Rouge apoi pe Brancusi. Daca fata este din Turda atunci ia este cu siguranta. Oricum este singura alessia pe care o stiu. Tel 0756619040
  5. http://www.blondi-senzuala.ro/ Cred ca este singura care are siteu ei. Silicoane. Operati estetice la fata cat cuprinde . Un pic nesanatoasa cu capul probabil din cauza drogurilor care le trage pe nas frecvent . Are un pic de burta si intradevar are cam 40 de ani. La pat iti ofera tot ce doresti face un oral de nota 10 Am stat cam 2 ore si am platit 400 ron Locatia vis a vis de bila. Cred ca fata de handicapatele de care am avut parte in escapadele mele nocturne este cea mai ok din toate punctele de vedere. apartamentul nu este lux dar este ok are o plasma mare in camera pe care ruleaza pornosaguri. M ia propus daca aveam chef sa o scoale pe colega ei de apartament care cica e lesbi sa tragem un trio. Oricum eram baut groaznic si nu am vrut sa sar peste 400 de lei asa ca am refuzat. Este a 2 oara cand am oara a fost la ia prima data a fost la mine acasa. tarif 400 dar ne a finalizat pe 2 cam in 45 de min.
  6. am auzit si eu chestia asta nu stiu cat de viabila este informatia dar am auzito de la niste fete care au lucrrat acolo si de la inca cineva pe care nu pot sa ii dezvalui ocupatia ... personal am fost acolo am studiat problema atent dar nu am observat mare lucru. ori erau acunze bine sau nu erau deloc sau au fot inainte
  7. Am vizitat de 2 ori acest salon prima data chiar dupa deschidere am luat o tipa plinuta care arata bine. Fiasco total masaj 0 comunicare 0 . Nici macar nu mi sa sculat in orice caz am ras cu lacrimi de "profesionalismul" tipei. A doua oara am fost acum 4 luni Sincer nu imi place toata agitatia cu ascunsul clientilor unul de altul parca sunt nebune. Am intrat la masaj cu o slabanoaga prestatie de nota 5 oricum in final am iesit ok. Coborand la receptie surpiza raman fara baterie pe telefonul mobil. O rog pe receptionera sa sune un taxi ma repezit ca are clienti sa o pisc din recepetie intr un living mic din spate si ca o sa sune la taxi. Cred ca am stat 40 de minute fara sa sune si in final aveam de gand sa o iau pe jos da de dau de un taxi la 4 dimineata. Noroc cu o fatuca care era in trecere prin zona si la rugamintea mea a chemat in 2 min un taxi. Vreau sa spun ca atunci cand am intrat in salon au fost extraordinar de primitoare.
  8. Am trecut de multe ori pe la salonul respectiv. Am fost si pe la inca 4 sau 5 saloane din cluj. Sincer nu cred ca exista termeni de comparatie intre Moulin Rouge si multe alte saloane din cluj. Probabil sunt altele mai cochete dar inca nu am ajuns la ele. Andrei 84 si eu am fost cu KIM intradevar face un masaj foarte ok fata de mute alte fete care habar nu au cu ce se mananca chestia asta.
×
×
  • Creează nouă...