Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

altu2

Platinum Member
 • Content Count

  6,242
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6,931 Reputatie Excelenta

About altu2

 • Rank
  Platinum Member

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  CJ

Recent Profile Visitors

22,047 profile views
 1. Nu-i Diana, dar poate lua meditații de la Misty.
 2. Ok, dar unde? Pe Madach, pe Inau?
 3. Poate ca și ei i-ar putea fi de folos niște meditații cu, de exemplu, ... Diana. Și nu doar tehnici de masaj ci în primul rand atitudinea fata de client.
 4. Prima poza din setul pus pe Publi e a unei maseuze de la salonul Cleo din Cluj, 99,97892574324711%. Concluzii???
 5. altu2

  Negresa

  Apai mai nene, ce vroiai, sa spună ca-i de la Pata Rat? Cum suna? Patoaica? Ratoaica? Trebuie sa fim înțelegători, ce pula mea! P.S.: treaba aia cu Pata Rat e doar pentru ... cunoscători! 🤣🤣🤣
 6. Pai mie mi se pare normal. Prințesele trebuie a fi tratate ca prințese ... adevărate. P.S.: vedeți ca sunt supermarket-uri (nu dau nume) care au reduceri bune la mopsuri. Economisiți cei +50 lei care trebuie sa-i plătiți prințesei ca-i faceți curățenie prin budoar.
 7. Întrebam cine? Ma gândesc, și consider ca asa e normal, ca dacă întreb eu, sau un alt "potential" client al tău, sa-ti plătim un extra +50. Eu zic ca asa e corect. +50 pentru tine pentru fiecare întrebare pusa fetelor. Seara buna!
 8. Pai ai putea fi chiar tu cea care da startu' la asa ceva. De ce nu, nu-i asa? P.S.: propun sa și taxexi extra, sa zic un +50. P.P.S.: spune-mi din timp, te rog, sa modific calculele complicate ce le-am făcut anterior.
 9. Ok. Ca dacă ofereai trebuia sa refac calculele alea cu 50+ ... etc. P.S.: mulțumesc de răspuns. Apreciez cooperarea ta!
 10. Pai pana acuma, nu ai făcut curat după acțiune? Vai de mine, da' înseamnă că nu ai mai vizitat "căprioare de valoare" în ultima perioada. Curățenia la locul de munca, adică în budoarul fetei, în ultimul an, intra în atribuțiunile clientului. Cert!
 11. Maestre, Încă nu a taxat "extra" apelul telefonic. Încă, dar ... merita un +50, serios. Evident, transfer prin Revolut, de exemplu.
 12. Am înțeles. GFE da, FK nu. O noua accepțiune a ceea ce înseamnă GFE. Spor!
 13. Acuma hai sa fac eu calculul ala ce ți l-am solicitat. O juma' de ora, 30 minute, cu servicii de ON+NP+AP+CIM/COF/COB (!!!)+69 (!!!)+annilingus pasiv (!!!) = 400 lei. P.S.: mulțumesc de informații și pentru cooperare.
 14. GFE, în accepțiunea (nu doar) a mea presupune obligatoriu FK. Înțeleg, nu la modul direct, ci prin "bila cu manta", ca ai acest serviciu, recte FK, inclus în serviciile standard care nu sunt extra taxate.
×
×
 • Create New...