Sari la conținut

othelo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de othelo

  1. E prima data cand vad anuntul. Nu intelegeam din ce autogara pleaca cursa asta regulata, din ora in ora. 200€ biletul, cam mult...
  2. Inconstienta unei pustoaice de 19 ani care face sex neprotejat, aici nu comentez. Nu ii inteleg pe cei care se duc sa faca sex neprotejat. Si cand te gandesti ca pe strada poarta masca....
  3. Nu prea se vede bine. Mai posteaza odata !
  4. Salutare, Am vizitat-o pe Elena astazi. Programarea a fost facuta de ieri prin wpp si a fost respectata de ambele parti. Chiar am ajuns mai devreme cu 10 minute, i-am scris, mi-a dat adresa si interfonul si m-a invitat sa urc. Locatia este foarte ok, in complexul Soho, o garsoniera de tip studio. Curatenie, prosoape curate, baia dotata cu tot ce trebuie. Elena este o tipa frumoasa, miniona, in jur de 1.60m si 50 kg. Blonda, bine proportionata, sani superbi, naturali. Putin timida la inceput, dar isi revine repede, ai ce vorbi cu ea. M-a intampinat de la intrare cu un zambet larg, m-am facut comod, am fost servit cu un pahar cu apa si invitat la o tigara. I-am dat banii din proprie initiativa, apoi m-am autoinvitat la dus. Revenind in dormitor, Elena ma astepta tolanita lasciv in pat, cu aceeasi costumatie cu care m-a intampinat, bikini si sutien. Mi-a placut ca nu s-a dezbracat, lasandu-mi mie aceasta placere. Este iubibila, ii place sa fie mangaiata, sarutata. Piele fina, curata, frumos mirositoare. Păsărica mica, epilata, fara mirosuri suspecte, deci nu am putut sa ma abtin sa nu bag botul. La oral, fata are aptitudini. Cel mai mare plus este faptul ca ii place sa o suga, o linge pe toate partile. Mareste viteza cu deep repetat pana se inneaca, apoi iar trece pe modul slow, si tot asa. Era prea placut, asa ca am finalizat CIM. Dupa reimprospatare, am fumat amandoi o tigara, ne-am hidratat si am trecut la actul doi. Acelasi oral neprotejat foarte bun. Montat caciulita si am trecut la normal. Si aici ii place, geme, da contre, e acolo cu tine. Am schimbat cateva pozitii, apoi am finalizat din nou CIM. Note : ASPECT: 9.5 Fata chiar e frumoasa, sani superbi, fund bombat, tonifiat, e ce trebuie. GFE : 9 ORAL : 9.5 NORMAL : 9 Tarif = 350 lei pentru o ora De revenit, DA, cu siguranta!
  5. Nu sunt facute de mine pozele. Mi le-a trimis pe wpp, dupa care le-a sters. Le-am recuperat cu Restory, de asta se vad asa.
  6. Va salut! Atras de descrierea colegului matriusk, am contactat domnisoara acum doua zile prin wpp. Raspuns : oral si normal, ambele protejate (200 lei finalizarea, 300 lei ora) plus poze. Ieri am luat din nou legatura cu ea, am stabilit intalnirea, si mi-a trimis un nou set de poze. La telefon vorbeste frumos, comunicativa, calma. Locatia este in spatele Galeriilor Titan, intr-o garsoniera decenta, la parter. Programarea a fost respectata de ambele parti. Aspect : fata are in jur de 25 de ani, aprox. 1.60m, 50 kg. Sani medii, frumosi, un pic de burtica (zice ca e casatorita si are un copil de 1 an). Asa cum a precizat colegul, are niste labii mari, carnoase, "explodate" 😃. Amatorii de asa ceva nu trebuie sa o rateze. Are o fata comuna, nu este o frumusete, un mare minus este dantura, care este neingrijita. Dupa cateva minute de socializare m-am cerut la dus. Baia ok, dotata cu tot ce trebuie, prosop curat. Ca si plus, s-a autoinvitat la dus, desi cabina de dus nu e foarte incapatoare. M-a spalat ca pe bebelus (are experienta 😊), cu atentie sporita la prietenul Gogu, care i se proptea in burtica. Ajunsi in pat, da dovada de timiditate, se vede ca nu face de mult timp job-ul asta. In schimb e docila, sta cum o pui. Oralul a fost neprotejat, desi initial a zis ca face doar protejat, slow, cu limbi din belsug in zonele vecine. Am incercat si mai adanc, accepta, dar se simte ca are un disconfort, asa ca am lasat-o in ritmul ei. Nu face finalizare orala si nici anal. Per total o experienta ok, dar singulara, nu cred ca o mai repet. Pret cam mare pentru ce ofera : 200 fin, 300 ora Note : Aspect : 7 Igiena : 8 (o strica dantura, in rest este curata, fara mirosuri suspecte) ON : 7 NP : 8 GFE : 9
  7. Nu e matura, are in jur de 25 de ani. Revin cu recenzie
  8. La multi ani Synthi !! Cu sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi !
  9. Este iubita ta, asa-i ? Eu sa fiu in locul tau, nu as mai accepta sa faca meseria asta... Si apropo, daca cineva iti da un punct de reper si ajungi acolo, nu e normal sa suni ? Cat de toncalau sa fii sa te apuci sa verifici blocurile din jur sa vezi ce numar au ? Si nu, chiar nu cred ca am pierdut nimic, asa spe ime cu asa comportament..., mai bine lasa. Sa ai grija de ea !
  10. Nu cer nimic "prietene", doar imi exprim o parere. Sper ca imi permiti sa am o parere ... Faptul ca tu "umbli la ea" de 5 ani,... hmmmm ..., nu spune nimic, sunt si alti colegi care au patit cam la fel, au ajuns la ea si nu a mai raspuns la telefon. O persoana cu care stabilesti o intalnire, la care ajungi in apropiere si ceri detalii despre locatie, iar ea incepe sa tipe si inchide telefonul, are o problema de ordin psihic. Parerea mea…. Nu am vorbit urat, nu sunt genul, am rugat-o sa ma indrume catre ea.
  11. Salutare, La fel am patit si eu. Am sunat, am stabilit intalnire in 20 de minute. Mi-a dat adresa, am insistat sa imi dea strada si numar, nefiind din oras. Pronuntia ei e foarte greoaie, de abia am inteles ce spunea. Punct de reper, vis-a-vis de o farmacie Catena. Am ajuns, am sunat, i-am spus ca vis-a-vis de Catena e un alt numar fata de ce mi-a zis ea, respectiv era nr. 49, iar ea mi-a zis 53. Pe un ton foarte agresiv mi-a spus ca ea mi-a dat adresa, si mi-a inchis telefonul. Am sunat inapoi, dar nu a mai raspuns. Parerea mea, feriti-va de astfel de individe labile psihic.
  12. Scuze, Lidia, daca mi-am spus of-ul pe topic-ul. Nu m-am putut abtine.
  13. Persoane precum acesti doi indivizi te fac sa te intrebi ce cauti pe acest forum. Din cauza celor ca ei, topicele fetelor nu pot fi citite, postarile lor te umple de scarba. Nu poti intelege mai nimic din postarile altora, chiar daca oamenii sunt obiectivi, pentru ca intervin cei ca ei cu injurii, cu comentarii care de care mai impertinente. Sincer, prefer sa sun o escorta si sa cer informatii, cu toate riscurile asumate. Si tot din cauza celor de teapa lor nu mai postez de mult nimic. Dintr-un simplu forumist, poti deveni deodata un peste de succes, ce cauta sa-si ridice in slavi protejata, in detrimentul altora. Cei ca ei comenteaza in acest sens, ei, care exact cu asta se ocupa. Cu denigrarea altor fete, cu un scop foarte precis....
  14. https://nimfomane.com/forum/user/231024-carmen2017/ Carmen din Berceni
  15. Deja am inceput sa numaram orele .... Suntem nerabdatori, suspansul e maxim !!!
  16. Nu ai gafat, ai fi gafat daca sunai. 1H .............................. 250 lei 1.5H .............................x lei de unde x = (250*1.5) / 1 x = 375 lei Cadoul tau a fost 400 lei.
×
×
  • Creează nouă...