Sari la conținut

makob

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre makob

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

makob's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Am vizitat-o pe domnisoara foarte recent. O gasiti pe decebal aproape de rondul AlbaIulia. Apartament 2 camere. Mai are o colega incepatoare miniona si draguta pe care am si cunoscut-o. Ambele fete sustin ca sunt studente si mi-a facut placere sa discut cu ele. Apartament curat. Baie dotata. Prosop curat. Daiana are un corp f frumos. Mie imi place putinul par blond pubian pe care il are. Miroase bine si e curata. A acceptat pozitiile pe care le doream si este dezinvolta. Se implica in actiune. Locatie: 8.5/10 patul scartaie putin in rest nu prea vreau mai mult. Aspect: 8/10 skinny, sani mici fermi sfarcuri mici par blond natural aspect interesant Normal: 8/10 dezinvolta nu are f multa exp dar vrea sa invete Oral: 8/10. Protejat fara maini suava tandra fara dt atentie ridicata zonei fara cim sau cob Gfe: 7/10. No fk. Inca na facut pasul ala spre implicare totala si se simte. Cadou: 80RON / 1fin + cutie durex. 1h = 150 ron. Program : L-S: 11-23 ; de sarbatori lucreaza, pe 25 dec de la 20 la 2 dim. Enjoy ;D
  2. Salut. Am incercat sa-ti trimit mesaj privat, dar nu merge. Am citit postarea ta si ma bate gandul sa ma duc si eu la doamna. Insa mi-e cam tarseala sa zic asa. Am 21 de ani si imi e ca ma duc pana acolo si cand ma vede ca sunt mic de ani, inchide usa sau ceva si plec cu coada intre picioare :)). Nu stiu ce sa fac... Ce sfat mi-ai da ? Si mai am intrebare. La fata cum e ? Te sperii ? . Multumesc si sper sa-mi raspunzi aici si dupa stergem comentariile sa nu ramana asa.

    1. makob

      makob

      Nu e nici o panica. Se comporta ca o pustoaica si ea. la fata e ok. Arata bine pt o femeia la varsta ei. Recomand.

  3. Salutare, Am vizitat-o de curand pe aceasta doamna in locatia de pe Bvd. Mosilor. Locatia este in apropierea intersectiei cu Eminescu. Am sunat, mi-am exprimat dorinta, mi-a comunicat ca pot veni in 30min si indrumat foarte corect de ea, am ajuns. Am venit cu o cutie de bomboane care a fost foarte apreciata [a se vedea in continuare ]. A fost o experienta ok. Tipa are 40 de ani (din spusele ei). M-a primit pe tocuri, imbracata sumar. Mi-a zambit larg. Desi are 40 de ani are o atitudine de pustoaica, asta fiind prima impresie pe care mi-a lasat-o mie. M-am apropiat de ea, mirosea frumos, fin, nimic exagerat. Am inceput sa ne sarutam. Saruta ciudat, sacadat, insa eu am educat-o asa cum imi place mie . Casa este mare spatioasa si miroase frumos. Veneam de acasa unde tocmai facusem dus. A simtit si ea asta si am mers direct in pat sarutandu-ne puternic. Totul a avut continuitate odata ajunsi acolo a stiut exact ce vreau. Am trecut la un cunilingus care mi-a facut mare placere(miros, forma, miscarile ei); cunilingusul s-a metamorfozat intr-un 69 si apoi am patruns-o in diverse pozitii. Am terminat pe burtica ei. Stie sa se miste, are experienta, pe mine m-a simtit bine. Dupa finish am inceput sa vbim. Este vorbareata daca vede ca vrei asta. Nimic filozofie dar daca faci o gluma doua, incepe si ea sa-si dea drumul la gura. Are multa energie pentru o persoana de varsta ei; mi-a spus ca isi face profesia cu mare drag, probabil ca de aici energia si voia buna . Am stat cam 10 minute de vorba in pat, timp in care ne-am mangaiat. I-am spus ca vreau la dus, mi-a dat un prosop curat impachetat si am intrat in dus. Acolo am gasit tot ce am avut nevoie. Abia la sfarsit am lasat 100RON, din proprie initiativa, pe pat. M-am imbracat, ne-am pupat, si am plecat. Mentionez ca nu raspunde la telefon cat este cu clientul (cat am fost acolo am auzit accidental ca vibrau telefoanele in alta camera, nu le baga in seama). Acum note . Locatie: 7 (10 e luxul acela in care m-as muta sa locuiesc, gasesti tot ce ai nevoie, patul corect, nu scartaie, multe perne) Oral: 8 (fara DT, talent oricum, stie sa te manance, are o limba lunga si ascutita) Normal: 7-8(contre, are initiativa, nu sta lemn) FK: 8 (trebuie sa treci peste stilu ciudat si sa iti impui stilu, in scurt timp intelege si te imita) GFE: 7 (e foarte ok, doar ca am o referinta de nota 10 de care aproape m-am indragostit ) Halatul: 100RON/Ora Fara CIF COF sau Anal. Cred ca este genul care raspunde cu aceeasi moneda. Am tratat-o ca pe cineva de varsta mea, a intrat in joc, i-a placut si deci si mie mi-a placut. (eu am un pic peste 20 de ani si este prima femeie matura la care am fost ). Va doresc zile frumoase!
×
×
  • Creează nouă...