Sari la conținut

sergiu25

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sergiu25

  • Dată Naștere 22.08.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

618 citiri profil

sergiu25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Daca nu iti autorizeaza acel leu, banca iti blocheaza tranzactia. Deci poti vorbi cu ei. Revolut si ING sigur merg. In alta ordine de idei poate universul incearca sa iti spuna ceva. Dar nu bag mana in foc ca ar fi asa.
  2. Baiatu, tu ai insirat o lista de nume, n-ai bagat nici o informatie relevanta. Deci contributia ta la acel moment era fix pula. Uite la colegii de forum si vezi cum prezinta ce au testat. Daca tu ai futut jumatate de site, felicitari, n-am ce zice. Dar la modul in care ai expus acea lista, ce concluzie putem trage? Si acum ai bagat 3 cuvinte cu prescurtari si numere aleatorii si te-ai suparat. Esti cam sensibil nu te supara.
  3. Hai boss ca nu mori de 100 de lei 😅 Nu ai cum sa consideri asta un cost, e o investitie. Ma gandeam ca ai trimis bani de discutie la vreo amatoare mononeuronala. Si nu sunt din cluj, dar mai trec din cand in cand.
  4. Scuze, ai platit doar pt cont ? Sunt beat in plm :))
  5. Ma scuzi ca te fac prost, dar cine e stimabila?
  6. 3000 / 100 poate. Doamne ce boschetara urata. 75 de kile te si mananca. Ai de plm! Anaisfelly arata f bine. Cand dau o tura pe la Moldova e pe lista. Danaia.Rebeca - interesant profil dar sa ceri un Iphone 12 pentru prima intalnire, am zis pass Cookie2405 - cere bani sa vorbim doar, sa ne cunoastem. Zice ca unii sunt de treaba si fac asa inainte sa se cunoasca in realitate. A se traduce de treaba cu tampiti. Slab, slab rau...
  7. Am numarat de 2 ori. Sunt 68. Nu ai mai putut cunoaste una ?
  8. Baiatu asta a listat toate domnisoarele vii si trecute in nefiinta de pe site? Trebuie definit ce inseamna cunostina. Ca un schimbat de mesaje sau un telefon nu inseamna mare lucru. Dar mai e deschis acu la Dedeman ca am si eu de luat una alta.
  9. Aprind o lumanare in fiecare zi pentru asta
  10. Baga-mi-as pula in ele de terminate virgine care fac filmulete si viseaza mii de euro. Ba ce ma enerveaza sa pierd timpul asa.
×
×
  • Creează nouă...