Jump to content

alex0303

Maistru Curvar
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

97 Reputatie Excelenta

About alex0303

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  bucuresti

Recent Profile Visitors

1,899 profile views
 1. Am fost sapt trecuta. Aceleasi servicii si preturi. Total 150 fin / 200 h 2 fin Eu o sun undeva intre 14.30 - 15.30 si raspunde, sau msg cu ora la care vreau si-mi rasp daca are sau nu liber.
 2. Pai si eu ma las pagubas ! 😀 Pacat...cel putin, cu mine, a fost corecta de fiecare data si eu cu ea! Ma reorientez...ca la waze ! 😂
 3. Salutare. Se mai stie ceva de d-soara? Am sunat, msg si ... nimic ! Am mers o perioada constant la ea si cu toate astea niciun semn. O fi ramas pe circuit inchis ?!
 4. Am trecut saptamana aceasta pe la Ana. Ce-i drept ca a durat ceva pana am prins programare (ba tel inchis, ba nu rasp,etc). Locatie Sincai, parter, aproape de facultati - nota 9. Contact telefonic (dupa ora 13 atunci sunt sanse sa raspunda), programat, confirmat prin msg ca ajung si am ajuns. Am optat pt o tragere oral nep cu anal pro. Per general nota este de 8 din partea mea. Ca si aspect pot zice ca aduce cu Alis , slabuta, sani mici, sfarcuri erectile, iar la servicii cu o clasa sub Alis - repet strict parerea mea. App ... O mai reveni Alis!
 5. Pt prima data la Elena si pot sa spun ca a fost foarte bine. Am ales varianta lunga si bine am facut. Povestea este scurta ca nu imi place sa fac telenovele: - prima tura oral nep combinat cu normal pro si finalizat - a doua tura oral nep cu deep din cand in cand si finalizare orala. Pt mine unul nota generala este 9 Halatul 250 de cocosei timp de 1 ora cu dusurile de rigoare. Concluzia finala...eu unul o sa mai trec pe la ea, si da o recomand pentru cei care inca nu au trecut pe la ea. Ceilalti care au spus "prezent" stiu cel mai bine ce au de facut. Al
 6. Fost, vazut, descarcat, plecat ! Vizitat zilele trecute , programare respectata. Per total media 7.5 , strict parerea mea. Oral neprotejat, anal protejat (intra mai greu la inceput, pe urma "joaca de copil"), achitat 150/h. De recomandat...da pentru pretul corect. Atentie pt cei cu "radar" acasa...parfumul doamnei este ffffoarte persistent, cu toate ca am facut dus la plecare. Noroc ca al meu "radar" nu era acasa cand am ajuns si am avut timp sa rezolv inconvenientul.
 7. Cum a spus si colegul dorky07, raspunde greu. Si eu am prins-o greu la inceput, pe urma daca am mers constant (cam o data pe luna) s-a schimbat treaba. Un sfat, dai si un msg, specifica pana la ce ora poate sa-ti raspunda, si trebuie sa iasa ceva.
 8. Gasesti locuri de parcare in spate pe langa tribunal/biserica, cu plata (doar 5 lei/ora). Nu e deranjant si nu stai stresat ca suna vreunul, ca trebuie sa-i eliberezi locul.
 9. Are acelasi nr de tel. De obicei raspunde dupa ora 15 , cam atunci ajunge in locatie. Eu ii imping cate o vizita in fiecare luna.App, nu mai are "biroul" langa Gloria Jeans. Acum este pe splaiul independentei 1 langa gura de metrou de la unirii, cand vii dinspre tribunalul vechi.
 10. Si ca sa incep concediul cu bine, vineri am poposit la Diana pentru a nu stiu cata oara!!! Locatia...cunoscuta... Diana...pe zi ce trece tot mai buna!!! 2 finalizari intense ... la care trebuie sa recunosc, de data asta, am lasat-o pe Diana sa "munceasca" cam 85% din actiune (rusine mie ). Promit ca data viitoare ma revansez. Epilog...Diana/actiune - 9,5 / 2 fin / on/np / 200 leuti romanesti. Diana te pup si ne revedem la anul! Sarbatori frumoase va doresc la toti si un an nou cat mai productiv !!!
 11. Revenit la Diana pe la inceputul saptamanii. No comment !!! Diana, prestatie, locatie - 9.5 . Nu sariti la gatul meu ca nu fac recenzie "a la carte"! Am facut, de cand merg la ea, 4 sau 5 recenzii si va spun ca pentru mine, unul, nu exista diferente! Te pup Diana si pe curand !
 12. Zona Mircea Voda intrare din Panait Cernea, in apropiere de Camera de Comert
 13. Vizitat azi domnita Ruxandra, daca am retinut bine numele de scena. Am ales 1h, dar din cauza unui mesaj de la munca am ramas la o finalizare. Locatia 9 - curat, prosop curat, gel de dus barbatesc, papuci Domnita 9 - o prezenta placuta, inalta bine, sani existenti 1-1,5 (nu cum se spunea la un moment dat ca "nu exista"), sfarcuri excitabile bune de supt Actiunea 9 - 1 fin on cu np, atentie la vecinatati, din cand in cand dt, terminat la balonas. Taxa pe viciu 100 lei (daca se vrea finalizare orala este extra). Timp petrecut 25 min. Raport servicii/pret ok 100f/200h De revenit - eu sigur o sa
 14. In seara asta am drum prin zona si daca am noroc o sa fac o "vizionare".
×
×
 • Create New...