Sari la conținut

germanu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre germanu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

881 citiri profil

germanu's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

66

Reputație

  1. Ana e o fata faina. Mie îmi place de ea și merg cu plăcere. Nu te obliga nimeni sa o vizitezi sau sa scrii din astea.
  2. Evariver este o domnișoara drăguță finuta te simți bine in compania ei. Se respecta pe ea și te respecta și pe tine:)
  3. Domnișoara e super frumoasa naturala nesiliconata
  4. Mare smeker semakone că scrie că îi face cu ochiul Olivia și mă întrebat și pe mine sa dau detalii și după aceea sa dus la eliza04 :))) oricum și eu am evitați pe Eva Instagram că a scris el că fata ia luat 200 și după aceea ia zis că ea nu socializează la o simpla finalizare. Deci 1-1 eu am evitați pe evainsta el pe Olivia :))
  5. Fata e frumoasă și are sharm e finutza din păcate a ales să facă mulți clienți nu mai lasă timp între ei, de aceea nu mai poate avea atitudine potrivită. Daca se oprește un pic și lucrează mai puțin și cu pauze ar fi printre cele mai faine escorte.
  6. Eliza e foarte faina in poze Du-te frate semakone și la oli ție poate o să-ți placa:) eu am fost în Timișoara la Simona și pe mine mă grăbit domnișoara dar când am scris pe forum toți au scris in contra că nu grăbește la urma a reieșit că am stat și în plus câteva minute:)))
  7. Domnișoara nu ii place sa fie pipăită și mângâiată, vrea sa te întinzi pe spate și doar ea sa lucreze:) Pozele o avantajează.
  8. Pai zine prietene semakone domnișoara tia bătut la ușa că e gata timpul fiindcă te-ai întins prea mult sau înainte? Adica erai in prelungiri sau in timpul suplimentar?
  9. Am vizitat pe domnișoara, este într-adevăr foarte frumoasa sâni naturali ochi negri, așa mai micuța dar e super.Cu mine a fost foarte grăbită sa mai și ridicat din pat cam la jumătatea acțiunii să vadă cât mai avem dar in fine mie îmi place cum arata că e simpaticuta și cred că voi mai veni.
  10. Cam 5 foi salariul pentru 2 zile lucrătoare:)))
  11. Am vizitat și eu pe domnișoara tot așa la risc de pe publi.Mie mi se pare super domnișoara are sâni faini naturali prietenoasa e cea mai plăcută surpriza pe anul asta eu ii dau nota 10. Are și o pisică ce mă cam deranjat că tot se uită fix la mine dar în rest e senzatie.
  12. Când o vezi in poze pare faina dar în realitate e cam nu prea.
  13. Am vizitat azi pe frumoasa domnișoara....e super, nota 10 la toate capitolele corp frumos bine proporționat ochi frumoși am prins o într-o dispoziție buna. Acuma fiecare cu gusturile lui dar pentru mine așa o fata faina trebe neapărat vizitată.
  14. Eu am trecut cu jobul prin Timi și asa am ajuns la domnișoara. Adevărul e că după ce am dezbrăcato și am pipăito pe frumoșii ei sâni n-am mai apucat nimic că sa descărcat mititelul eram și obosit și nefutut atstavam putut:))) gagica e faina mergeți voi sa o verificați cum trebuie.
  15. Am vizitat eu azi pe frumoasa domnișoara are atitudine pozitivă prietenoasa cu bun simt.ceea ce mi-a plăcut la ea e că are trăsături frumoase sâni mari naturali și încearcă să se faca plăcută are câteva kg în plus dar e o experiență foarte plăcută.
×
×
  • Creează nouă...