Sari la conținut

germanu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre germanu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

844 citiri profil

germanu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

59

Reputație

  1. Am vizitat și eu pe domnișoara tot așa la risc de pe publi.Mie mi se pare super domnișoara are sâni faini naturali prietenoasa e cea mai plăcută surpriza pe anul asta eu ii dau nota 10. Are și o pisică ce mă cam deranjat că tot se uită fix la mine dar în rest e senzatie.
  2. Când o vezi in poze pare faina dar în realitate e cam nu prea.
  3. Am vizitat azi pe frumoasa domnișoara....e super, nota 10 la toate capitolele corp frumos bine proporționat ochi frumoși am prins o într-o dispoziție buna. Acuma fiecare cu gusturile lui dar pentru mine așa o fata faina trebe neapărat vizitată.
  4. Eu am trecut cu jobul prin Timi și asa am ajuns la domnișoara. Adevărul e că după ce am dezbrăcato și am pipăito pe frumoșii ei sâni n-am mai apucat nimic că sa descărcat mititelul eram și obosit și nefutut atstavam putut:))) gagica e faina mergeți voi sa o verificați cum trebuie.
  5. Am vizitat eu azi pe frumoasa domnișoara are atitudine pozitivă prietenoasa cu bun simt.ceea ce mi-a plăcut la ea e că are trăsături frumoase sâni mari naturali și încearcă să se faca plăcută are câteva kg în plus dar e o experiență foarte plăcută.
  6. germanu

    0756917872

    Ceva păreri despre domnișoara cu Jr 0790421330 văd fa are anunțul de mai demult și pare interesantă.
  7. E super domnișoara Finutza, dragutza cu bun simt…..
  8. Am vizitat pe domnișoara drăguță, zimbitoare prietenoasa, m-am simțit foarte bine in compania ei sper să revină cat de curând că e ceea ce trebe:).
  9. E posibil ca fetele ( Alessia și Julia ) sa fie din clasa lux și cum arată și cum lucrează iar atunci va trebui sa le apreciem la valoarea lor. Hai sa fim pozitivi ca sunt putine fete care chiar au clasa si ele e posibil sa aibă
  10. germanu

    0746313751

    Pai eu nu ma pun sa scriu contra fetei ca văd ca are fani la care ii place de ea. Cu mine nu a fost ok ca suntem pe alte lungimi de unda dar am fost am plătit-o mi-a făcut ce a știut ea să-mi facă și gata. Sa vedem mâine cu roxi cum facem. Mergi tu primul și dacă e teapa facem pierderea Jumi-juma ? :)))))
  11. germanu

    0746313751

    Sa mai ajut un pic ca și eu am fost ajutat de acest site am mai vizitat 2 fete de pe publi una e o surpriza plăcută unguroaica de lux cu 169 la sfârșit lucra super fain e frumoasa are vreo 27 de ani da merita atitudine pozitivă prietenoasa tot ce trebe. La polul opus e o unguroaica VIP numărul cu 696 la sfârșit are peste 90 de kilograme dar am rămas ca na am zis ca 150 merita sacrificați sa văd una mai plinuță dar partea mai nasoala e ca după vreo 20 de minute suna NON stop probabil prietenul de jos și ea Răspunde cică : da e valabil anunțul și începe sa dea detalii interminabile deci e clar ca e un cunoscut:) sper sa va fie de ajutor….. deci fata cu 169 merita vizitată
  12. germanu

    Roxana 0741578741

    Mna frate semakone acuma tre sa mergi la domnișoara sa ne lămurești cred ca fata e ok dar e posibil orice, recunosc ca tu mai lămurit și cu fata aceea cu Instagramului evagirl ca e țepara când tia zis ca la finalizare nu sta de vorba după ce tia încasat banii:))) practic am câștigat 200 ca tocmai vroiam sa merg la ea când ți-am citit recenzia.
  13. germanu

    Roxana 0741578741

    Asta nu e teapa când nu va primește sau apar neînțelegeri la ora de întâlnire fiindcă domnișoara nu câștiga nimic din așa zisa teapa. Teapa e dacă te păcălește cu ceva ea câștiga și tu pierzi. Văd ca și-a ajustat și domnișoara prețurile la 200 pt 30 de minute ce e mai rezonabil pt salariile ce le avem noi aici.
  14. Mersi fraților ca m-ați ajutat sa nu bag 2 foi in domnișoara asta ca am sunat-o și vroiam sa merg dar cand am citit pe colegul de mai sus ca a luat banii după care a zis ca ea nu sta la povesti cu cei care plătesc doar o finalizare și nu se poate fuma ca sunt senzori, așa ca m-a orientez in alta parte…. Bine am fost la Simonica de la adora park zilele trecute din păcate nici ea nu e ce trebe, cea mai tare e Iza01 din păcate am fost plecat cand a venit ea probabil ca Corinasv e super dar încă nu am vizitat-o. E adevărat ca și noi clienții vrem fete super faine la bani putini și nu prea se poate:)
  15. germanu

    0750647733

    Am fost prin martie ca e de mult domnisoara pe aici mie mia plăcut ca e cu sani mari naturali și bruneta cu ochii negri și a fost cât de cât ok asa la un pic de limita sa nu ma grăbească.
×
×
  • Creează nouă...