Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

voineamg

Maistru Curvar
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

359 Reputatie Excelenta

About voineamg

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

3,248 profile views
 1. Scuze, o sa incerc sa merg mai rar la ea 😀 Exceptionala blonda....
 2. Am avut placerea sa o cunosc pe Alexa si mi-a lasat o impresie foarte placuta. O fata finuta la corp si foarte frumoasa la fata, competenta la oral, adica adanc si lent, versatila la normal. Apartament curat, baie cu de toate...nimic de reprosat nici fetei, nici locatiei.
 3. Recenziile de la Brasov si ceva poze neblurate. https://nimfomane.com/forum/topic/188757-%E2%99%A1new-ioana08-%E2%99%A10764298538%E2%99%A1/
 4. Ieri am cunoscut-o in sens bliblic pe Andreea pentru a treia oara. Dupa ce a supt-o adanc si lent, a aplicat o materie vascoasa din Estul Europei pe pula si a inceput sa ma futa, imbinand placutul cu placutul. Utilul l-am rezolvat la inceput, sub forma a 300 de arginti. Posibil sa fi parafrazat (amical) confrati in aceasta (aproape) recenzie.
 5. E de ajuns Karla...daca isi pune mintea pleci cu pula de 18cm de la ea
 6. A doua vizita azi, la cateva saptamani dupa prima, aceeasi locatie langa Orange. A confirmat impresia buna, linge-suge-fute cu talent si dedicatie. Achitat 150 lei, binemeritati.
 7. N-ai cum sa nu faci diferente cand e vorba de futut.
 8. Am fost si eu astazi, mi se pare ok fata, finuta, miniona, curisor, tatisoare de pustoaica....dispusa sa satisfaca.....se poate lucra bine cu ea. N-am avut decat 15-20 de minute la dispozitie, dar s-a descurcat fata, spre surprinderea mea. Impresie pozitiva per ansamblu, ca aspect si prestatie.
 9. Foarte buna blonda....constant foarte foarte buna. Vizite intense de fiecare data, pentru mine e in categoria Esentiale.
 10. Am vizitat-o pe Fufix astazi pentru a doua oara, am gasit locatia noua fara probleme, apartamentul ok. Apelativul e genial, ma tem ca o sa ramana. Fufix buna, eu senzational, a iesit o ora placuta, la fel ca la prima vizita. Recomandare....de vizitat, evident.
 11. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/pentru-putin-timp-la-tine-fac-si-deplasari-doar-la-hotel/i8273345he8875801e6513f0713171gh.html
 12. Elly, esti o fata simpatica cu un cur foarte misto si un catel superb. Nu am scris cu rautate minirecenzia si imi mentin afirmatia ca esti o fata frecventabila. Daca am gresit cu ceva in aprecieri sunt sigur ca ma vor contrazice colegii de forum.
 13. Locatie strada Mihai Eminescu, unul din blocurile din parc. Nu e o fata rea, dar experienta oferita e clar sub Alinna sau Andreea, by a large margin, mai pe romaneste. La aceeasi bani, din pacate comparatia nu o avantajeaza deloc, din punctul meu de vedere. Asta nu inseamna ca e de nevizitat, daca vreti si alte experiente.
×
×
 • Create New...