Sari la conținut

gogu182

Serious Contributor
  • Număr conținut

    251
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre gogu182

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gogu182's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

132

Reputație

  1. Sau poate a vrut sa zică Nevada. Hotel Nevada. Pe Aurel Vlaicu.
  2. Pe mine nu ma aștepta ca am treaba. 😂
  3. Tomis Nord, Tomis 3, Dacia, Victoria, Casa de Cultura. Ne poți da și tu, la schimb, câteva detalii și câteva poze despre tine. Nu degeaba. Pe bani. Dacă ne place ce vedem și ne hotărâm sa te vizitam după ce vei ajunge.
  4. Vizitat și ru aseară. Locatia: 10. Piața Ovidiu, Apartament aranjat frumos, curat, Baia curata, Aspect domnisoara: 8 puțin plinuța, fața 10 GFE 9,5. Amabila, comunicativa, glumeata Oral 9. Supt bine, zone adiacente, adanc Normal 9 LOT se misca bine, pare ca ii place, geme frumos. Doggy pompat tare acompaniat de gemetele ei pana la finalizare. Priveliștea fundului este buna. Ai de ce apuca și în ce te sprijini. Tarif: 100 tragerea. Spor la ciocane și atenție la scări când va duceți le ea.
  5. Si nu mi-ai răspuns la întrebare... Cat va fi tariful după ora 22:00?
  6. O creștere a preturilor se justifica dacă, atat prestația cat și comportamentul sunt îmbunătățite. Dar în cazul tau nu prea rezulta acest lucru. Bine... ești libera sa faci cum vrei. Dar și noi suntem la fel de liberi sa alegem. Pe lângă ambalaj ne mai uitam și la continut. Incearca sa lucrezi și la atitudine... Iti urez succes cu noul tarif. Apropo... daca mărești tariful standard la 200... cât va fi după ora 22:00? 😂
  7. Am vizitat-o și eu. Într-adevăr... duce bine atât la oral cât și la anal. Orașll l-a început cu lins zonele adiacente... apoi cu deep de mare anvengura. După minute bune de oral am pus caciulita, am pus-o capra și am trecut direct la anal. Nu comentează la ritmul în care i-o tragi. Geme plăcut. Am alternat anal cu normal minute bune pana am terminat în fundul ei. Scos cauciucul, șters cu șervețele umede și asta a fost. Aspect față: 8 Corp: 8, Sâni 9 Oral: 9,5 Anal: 9.5 Normal: 9 Tarif: 150 tragerea. De recomandat... Da. Pentru oral și Anal. Pentru cei care nu cauta cine știe frumuseți și chipuri angelice.
  8. Ai dreptate. Nu am avut dar nici nu vrem sa avem. Cu asa management... mai bine lipsa. Succes!
  9. Scuza-ne pe noi. Sa revenim la întrebări nepiperate...
  10. Care este teorema lui Pitagora?
×
×
  • Creează nouă...